Ma samo odeš na jar igru i Send to>Bluetooth i to je to
Imam bluetooth dongle i zanima me jel postoji kakav program za upload java igri na mob., jer većina koju sam našao radi samo s kablom.
Mobitel je E550
Hvala
Dobijem error : "Error copying file".
Takoder, kada kopiram midi filove i slike običnom copy/paste metodom neželi mi kopirati fileove veće od nekih 6-7kb, neznam točno gdje je limit.
instaliraj Mobile PhoneTools, evo ti link:http://coma.fsb.hr/motorola/files/Mo...nal.Retail.rar, s njime ćeš to lako obaviti! nadam se da imaš sve drivere od donglea!Izvorno postao vuleta
Izvorno postao Inovator
Downloading... malo će potrajati s modemom(28MB)![]()
Inace imam sve drivere..
Javim kako radi kad skinem..
Hvala
ili otvoriš My BT places na kompu i tamo u OBEX File Transfer samo preneseš .jar file i na mobu te pita želiš li instalirati tu igru:::?!Izvorno postao vuleta
Evo downloadao sam si .rar file napokon..Izvorno postao Inovator
i pri korištenju izaberem bluetooth vezu i izaberem e550 kao uredaj i nikako da mi nađe mob.. traži i po 5 min i ništa..
A sve je ok spojeno jer se preko onog default softwarea sto dolazi uz dongle spoji..
Da li si probao naj jednostavnije da restartiraš mobitel?Izvorno postao vuleta
ja i moj kum smo se pokušavali povezati sa BT cjelih deset min (T630<>E550) i nikako uspjeti a onda se kumu zamrzne njegova e550 i on izgasi pa upali ponovo kad ono odma spoji ko od šale!(sumljam da je nešto u toj seriji e550 nevalja iako kumu i mojoj dragoj uglavnom rade ok)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
problem s BTom tog tipa se javlja i na V525 i na V550...Izvorno postao Vuki
hoce nekad takvu glupost napravit nije savrseno nista..ja sam jucer imao prilike vrsit obostrano slanje izmedju v525 v550 i T630 i mogu rec da izmedju t630 i motorola to ide jako kilavo..sporo dosta se salje...Izvorno postao Vuki
Evo skinuo sam update za mpt i sad se uredno spoji i fino radi, ali nisam primjetio da je s mpt-om moguce prebaciti java igru ili applikaciju na mob?
Hvala
pa jesam ti lijepo rekao kako se java igre prebacuju na mob....ona finta sa MY BLUETOOTH PLACES....Izvorno postao vuleta
![]()
Izvorno postao BlueNeon
![]()
I ja sam onda lijepo odgovorio da mi tako ne želi prebaciti više od 5.125 KB, to je neki limit i ukoliko je file veći prekida se veza, a vjerujem da svaka igra prelazi limit.
A mi je Inovator preporučio Mpt, pa sam očekivao da u tome paketu ima nešto za igre,ali do sada nisam ništa upsio naći.
Hvala
Za E1000 provjereno - ako imate BlueSoleil, click na Object Push Service, (all files) odabrati željeni .jar i to je to, mob traži download i instalaciju.......čak mi to brže neg Midway-om.
...znam da sam otkrio toplu vodu al eto![]()
Mislim da će ovo pomoći
Treba ti samo BlueSoleil kojeg vjerojatno imaš.
Bookmarks