Ima li nešto slično za MT50?
Da li nekom vlasniku Siemensa S55 treba java midlet koji kada ga pokrenes oslobodi 124 kb memorije...
Ako trebate samo recite, saljem na mail![]()
Forumaš godine :)
Ima li nešto slično za MT50?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mozes probati pokrenuti ovo...Ovo je napravljeno za s55...isto to mozes napraviti kablom al su napravili midlet da bude jednostavnije,
Oces da ti saljem na mail?
mail je sljaka@globalnet.hr
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Poslao sam
al na koju foru oslobodi tu memoriju?jel izbriše nešto važno il kaj?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Iz Direktorija CACHE obrise File "graphcache", program ne cini nikakvu stetu(provjereno)...
@sezam Jel to nosi golub pismonoša,jer još nema poruke?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sad sam opet posalo![]()
@sezam, ajd i meni posalji ak ti nije bed... dobio sam midije, svi su domaci...
unaprijed hvala
Evo, poslano i tebi![]()
Primljeno, program radi , ali nema kaj obrisat. Kako je dan kompletan listing pokušat ću ga izmijenit jer ima datoteka koje bi se dale obrisat
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
graphcache je pocetna animacija na s55 (one ribice)kad ga izbrises ostajes bez nije ali dobivas dodatni 120k.Mislim da radi samo na s55.
kada se tih 120 kb oslobodi i kada se telefon ponovno iskljuci opet se pojavi file GRAPHCACHE i opet se mora pokrenuti ona java aplikacija da bi se oslobodilo 120 kb
Kad se uđe u servisni meni M(T) 50 vidi se da ima mapa koje nisu iskorištene. Program radi tako da provjerava prisustvo određene datoteke i ako ona postoji briše ju. Mislim da ne bi smjelo bit problema za izmjenom mape koju program briše.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks