Kandidiram Samsung e800 i e700 od mrvicu starijih...
imam prijedlog da se napravi recimo top lista najkvarljivijih mobova u recimo proteklih godinu dana, pritom mislim na aktualne modele. Molim da me se ispravi ako je tako nešto već postojalo jer ne sudjelujem na forumu otpočetka. Svakodnevno vidim da ljudi na forumu traže pomoć, šteka mi ovo, ne radi mi ono..., a dosta često mogu primjetit da se neki mobovi u tome dosta ističu pa da se otvori neka anketica o tome. možda bi nekima u kupnji odmogli ili pomogli
Kandidiram Samsung e800 i e700 od mrvicu starijih...
...čuj, teško je sastavit takvu listu, jer svatko ima drugačiji mob, a ako ga je promjenio 2 u godini, ne vjerujem da se i pokvario...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
potisujem za e800 iz ducana mob se poceo kvarit za mjesec dana
DUKE II CMGSN
mpx200. cuo sam od vise osoba da je pokvaren
motorola v50, imo 2, 6 puta nosio u ram3, na kraju se posvađao sa likom, kvarovi: oba vibro motora, crkla tipka 7, rikno aktivni poklopac, slova na displayu se okrenula naopako, i na kraju jedna se oprala u veš mašini, a drugu pregazio traktor. najgori mobitel koji sam imao.
siemens c60 i c62 ovaj c62 mi se pokvario zbog prevelikog zauzeća memorije i čekao sam 4 tjedna da bi dobio na kraju novi kod vipa
Samsung N500 redovito se kvario tocno nakon isteka garancije! Iako mi je bio pun signal bio sam nedostupan i nisam mogao nikog zvat. Poruke su stizale u intervalima po 10kom sa zakasnjenjem od 3-4 sata! Uglavnom taj problem su imali svi koje sam znao sa tim mobitelom.
Motorola V300 katastrofa od aparata.
Nijedan mi se nije kvario osim samsunga e700
@Dj_velja -meni se motorola mpx200 nikad nije pokvario,bio je to odličan mobitel.
Nokia 8210 - imao 2 komada, na obadva ekran nije hvatao, tj. gubio se, signal se isto gubio...
Siemens M35 - gubio se signal i non stop se gasio
Sony Ericsson K750 - za sada samo joystick otisao jedanput (nadam se da je to sve od kvarova)
iPhone 5s 16 GB
Samsung x600 sa okretnom kamerom - razlog zasto vise nikad ne bi kupio samsung . od 4 covjeka koji smo u isto vrijeme kupili iste telefone , svima su se kamere pokvarile u roku godine dana . uzas od uredjaja
v50, sugavo malo sranje, kvari se ko ludo, Panasonic Vs3 isto ima neke svoje musice, kad dobijem poruku on 2 put zazvoni, tu i tamo se ugasi, i tak to
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Motorola V3- flat, display i niz drugi mušica
Samsung D500- problemi sa kliznim mehanizmom
Siemens x35 serija- problemi sa pojačalom (gašenje i nestanak signala)
Samsung E700- flat
v360v - moj frend već lagano ludi i priča kako će ga zavitlat u pod...
c60 - stalno soft krepava
Seriously?
Siemens S 65 izlazi sa greskom u softveru!!!!
Samsung E700-flat
siemens s45,panasonic gd 92,ericsson t10.
Sony J5 definitivno najveće smeće koje sam ikad imao, display je divljao, mob se uredno gasio sam od sebe, sim card errors, nosio u servis gdje naravno nisu ništa napravili.
1. k700 najvise joystik
2. k750 takoder
3. v3 flat
4. d500 klizni mehanizam
5. mpx200
Samsung x600-najgori mob radi kojeg sam izgubio 2 godine života! promjenio 2 u roku od 8 mjeseci,na oba su prestale kamere raditi, oba su se počela gasiti (mob je radio sveukupno 10 sati dnevno), ne šalju poruke...ma strava!!!![]()
SE K750 - joystick (3 puta)
Nokia 8210 (dva komada) - ekran i antena
iPhone 5s 16 GB
Ericsson a2628s - ne zna se sta je
Motorola v550 - isto nerijesen slucaj, ali se rjesava![]()
nokia 8210, svako malo neki vrag z njom. Stric nabavio 4 takve za familiju, kod svake je ošla neka stvar u roku od pol godine...
neki tu govore o prastarim mobovima tipa 8210.eriscssona a covjek je naveo da napisemo mobove u proteklih godinu dana
Bookmarks