da,ali moras znati malo vise o otkljucavanju inace ces ga zasrat i onda ti samo box pomaže.
Da li ide pomocu codova, jer iako imam najnoviji calculator ime tog modela se nigdje ne spominje? ;(
da,ali moras znati malo vise o otkljucavanju inace ces ga zasrat i onda ti samo box pomaže.
Izvorno postao khideg
cuj zna, ako se 5 puta krivo ukuca kod tada se mora otkljucati pomocu boxa, ali to je to, NE moze se zajebati, barem ne nokia, a ako ne uspijem ovak i onak cu morati dati minimalno 50kn ;( zar ne
nego kako da nitko nezna, ja sam danas gledao po dosta calcualtora i nema nigdje podrsku za 6030, ne kuzim, mozda se model zove nekako drugacije ili? mozda je ovo samo za tmobile verzija?
to su stari kalkulatori, nema ti podrske za taj model, po difoltu.. moras znati sam postavke napraviti.
ako zaser.. morat ces dat minimalno 50kn nekom unlokeru
da se razumijemo, sve nove Nokie nećeš moći radit pomoću toga sranja i to je to. nema tu neke daljnje filozofije.Izvorno postao turando
što se tiče zajebavanja, unlockeri posebno vole zablokirane mobitele, tu se dodatna kuna traži. na Nokiama je to manje više jednostavno za otključat preko boxa, no recimo SE ima 4 ključa i ako ih zaključaš, a to možeš jedino flashanjem, e onda ima posla i za unlockera, a i problema za tvoj džep.
Izvorno postao Inovator
Primljeno na znanje![]()
Također imam isti problem, i zanima me, da li se može otključati u recimo mobisu, dakle ne na "crno" i po kojoj cijeni?
moze mislim daje 500kn to je kolko znam u vipu. a mobis.. stvarno ne znam ali isod 250kn ne ocekuj nista.
ne kuzim tvoj problem? neces vad tolko placati?
ma problem je u tome, što sam već 2 pokušaja ispucao, pa mi se ne da sam više zezat sa time... jer negdje piše da imam 3, a negdje da imam 5 pokušaja...
mislio sam da dođe max kojih 150 kuna, ali sad fakat ne znam što ću... na crno ne znam koga da uzmem, niti koliko bi to trajalo... a hitno bi mi trebao mob jer mi se s35i zblesira svakih pola sata...
ja cu ti to rjesti. pogledaj PM.
Bookmarks