Mislim da bi bilo ok da ocijenjujemo svaku novu temu...
Vjerojatno znate da u svakoj temi na dnu stranice imate i mogućnost ocjenjivanja teme... pa bi molio cjenjene članove da tu mogućnost i koriste kada misle da je potrebno. Dakle ako vam se neka tema osobito sviđa ili mislite da nije trebala ni biti otvarana (ili nešto između) slobodno to izrazite svojom ocjenom teme. Potrebno je da najmanje dva člana glasaju da bi se rejting pokazao u kućici koja je za to predviđena (ili kraj naslova teme kad se u temu uđe).
Gotovo nijedna tema nema rejtinga a bilo bi dobro znati ukupno mišljenje članova o pojedinim temama...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da bi bilo ok da ocijenjujemo svaku novu temu...
Tako je![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Možda nakon što se neka diskusija u temi razvije pa da ocjena bude relevantnija...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Koja bude imala najbolju ocjenu dobit' će pohvalu a one nedovoljne padaju razred...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Gotovo da nisam ni promjetia kučicu za ocjenjivanje. Slažem se, trebalo bi dati ocjene
maraschino - PTICICA
jos par glasova, pa bi i mogli to poceti primjnjivati u praksi...![]()
I bez zlouporabe i nerealnih ocjenjivanja molim.![]()
A sigurno; još dva člana i ova tema je na jedinici...![]()
a za pocetak, barem glasajte za ovu temu ...
pa da vidimo...![]()
![]()
![]()
![]()
Eto ja glasao...
maraschino - PTICICA
Kako je ocjenjivanje teme čisto subjektivna stvar i kako ovdje "dolazim" da bih se opustil i kako moj ukus ne mora nikom drugom bit po volji kategorički odbijam ocjenjivat bilo koju temu. Uostalom popularnost tema vidi se i po broju odgovora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to i ja mislim, pa svi smo pogledali sve teme i vidimo dali nas zanimaju, imam 56k i neda mi se cekat da mi se ocijeni tema bezveze, ali to je naravno samo moje (i sljakino) misljenje
Makar zvjezdice razbijaju ovo sivilo...![]()
Nisam baš nešto zagrijan za rejting trema ali mislim da bi bilo turbo interesantno napraviti rejting postova. Samo nemojte pitati kako jer sam ja veliki naturščik u svemu ovome.
Bookmarks