Bit će to lijepo čašćenje. Ta cijena... zar je opravdana?
Blizi se Nova godina i zelim se malo obradovati... kocka se zaustavila na ovom uredjaju..... http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...05284297338248 pa vas pitam za misljenje.... ima li ko tu ili slicnu spravicu,kakvi su utisci i tako dalje.....
Uredjaj ima bluetooth,ali kao opciju (kazu uz adapter),pa me zanima da li je to obican BT Dongle ili ipak neki specifican adapter koji ima extra cenu?
Bit će to lijepo čašćenje. Ta cijena... zar je opravdana?
A da koliko dodju tinte za taj printer...jesi li razmisljao o tome????
Crna 18 eura 6 ml i 30 eura 17mlIzvorno postao RAUL
Ostale su po 10 eura
Ne znam ni sam,meni se svidja uredjaj,a nemam bas nikakva iskustva sa takvom vrstom.Citao sam test od preko 50 modela stampaca i multi i taj me najvise odusevio![]()
A da probas neki model od Epsona ili Canona.Za njih imas zamjenske boje koje su puno jeftinije.Ako ti cijena nije problem mozes naci puno boljih printera od ova dva proizvodjaca.
Imas li predlog,neki konkretan model?
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=20
pa vidi neki od modela Canon recimo Pixma IP6220D,
Ili Printer ink-jet EPSON Stylus Photo R300, 5760 dpi, USB
Konkretno ovaj model je samo stampac i koliko sam cuo malo je sporiji kod stampe u boji.Cena ovde mu je180 eura,crna boja 40 eura a ostale 30... a meni nekako ni estetski ne lezi.... ne znam ni sam... ja se zaljubio u ovaj,a u koga se ja zaljubim....Izvorno postao RAUL
![]()
Meni se cini da je HP je preskup, a tek boje.Pogledaj na onoj stranici ali pod Multifunkcijonalni uredjaju.Po meni bolje je kupiti Epson ili Canon od HP
Epcon CX3650 imam ga i preeeezadovoljan...
Cyan = 16Ml = 25 kn
Magenta = 16 Ml =25kn
Yellow = 16 Ml = 25kn
Black = 16 Ml = 20 kn
originalne boje kad kupiš printer na svim printerima su pune 50%...
Cartridgei koje dobiš uz Epsona kad ga kupiš su Lite (12Ml ) i puni 6 Ml...
printer košta oko 500 KN, ima preeedobar skener...
ja sam trenutno isprintao 150DVD covera... (u normalnoj kvaliteti, ništa nisam mijenjao) i boje (ove nove koje sam kupio, nakon što sam potrošio stare) su na 2/3...
Eto...
tako ti može potvrditi većina testova...
a vjerujem da su Epsoni najekonomičniji printeri... i namjenjeni su da obični smrtnici mogu printati slike u boji... hehe..
Zanimljiv model i jako pristupacan.Izvorno postao Krompirko
Kod nas je 100 eura,a cene boja su 20 crna,a ostale po 15 eura,sto je skuplje nego kod vas,jel?
Cudno mi izgledaA kakvu konekciju ima?Samo USB?
Nego,zna li neko kakav to BT adapter ide za stampace?Obican BT Dongle ili?
moji su bas neki dan uzeli hp 3210 i cini mi se dost dobar...posto je kraj polugodista,imam dost za ucit pa se nisam mogo z****** s njim...vidio sam da ima neki ko nastavak,sta ti ja znam,u koji stavis film iz fotica i ima i neki program za to i valjd mozes uredjivat fotografije i to...to mi je bas fora...
da,i dizajn je svjetski,stvarno, svaka cast!
Zadnji uredio Krompirko : 19-12-2005 u 15:39
Ajd ga ispitaj malo,pa javi utiskeIzvorno postao symibman
![]()
Evo ovako... ima samo USB... no moze ici i preko bluetooth donglea, koji postoji za mnoge pisače...Izvorno postao Pinocio
Stvar je da je jako ekonomičan, a ja sam upoznat sa cijenama tinti kod vas... i nažalost za vas to će biti tako još koju godinu...
Lijepo...
a zasto ti treba tako skup printer ako smijem pitati?
superiška....ja sam bas sinoc mislio malo se --------- sa svojime,al nije mi se dalo, Most Wanted je bio jaci!
mislim da nisi pogriješio u izboru i da ce te dobro služit niz godina....
Zadnji uredio Krompirko : 24-12-2005 u 23:27
Veruj mi,najiskrenije.... NEMAM POJMA!!! Uopste nisam nameravao kupiti nikakav stampac,ali sam citao u jednim novinama test 50-ak stampaca,a posto sam po prirodi veoma zaljubljiv decko....Izvorno postao Krompirko
jbg,omaklo se....
![]()
Hvala na lepim zeljama.... ja sam ga danas pustio u pogon i mogu ti reci da sam za neka dva sata koriscenja,prezadovoljan.... Odstampao sam i dve slike sa memorijske sa 6230i i mogu ti reci da odlicno izgledaju.... samo jos nikako nisam provalio kako da mi sa kompa stampa na Photo papir.... ali,naucicu valjda.... ako saznas neku caku,javiIzvorno postao symibman
![]()
Zadnji uredio Krompirko : 24-12-2005 u 23:28
desno na printer kod printera i na printing prefences ... tamo biraj papir...
Nisam isao bas tako,aliIzvorno postao Krompirko
Hvala!!!!
Bookmarks