ja ne znam točno,ali znam da je zvučnik u onovrijeme bio naj kaj je bilo na tržištu....ali nema 2x zvučnika,tak da je to opet nausporedivo sa npr.e398 i d600
ima li Nokia 6230 stereo..
čitaj bez ''i''..
negdje čitam da im, negdje da nema, i vrijedi li mijenjati 6600 za 6230 ako stvarno ima stereo, jer mi više ne treba symbian pošto uzimam Pocket PC..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ja ne znam točno,ali znam da je zvučnik u onovrijeme bio naj kaj je bilo na tržištu....ali nema 2x zvučnika,tak da je to opet nausporedivo sa npr.e398 i d600
znam da je reprodukcija dobra na zvučnicima, ali neznam kakva je na slušalicama..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ne ,na sluškama je mono....
Naravno da ima stereo zvuk, na slusalicama, ali zvuk na zvučniku je mono!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ima??ali je koma....
Nije uopće koma, zvuk je ko na svakom drugom mp3 playeru i sl.Izvorno postao smogovac
@Bronth: reprodukcija na zvučniku je ok ako staviš mp3 za zvono, al da ako pojačaš do kraja, onda baš i nije najboljeA preko slušalica je jako dobro (ovisi o bitrateu pjesme...)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
molim???onda ti nemaš mp3 doma.....na d600 je za2 koplja bolja reprodukcija
Ma daj pa pa D600 je ipak 1,5god stariji model, a što se tiče zvuka, mogu ti samo reći probaj!
Postoji izbornik za mono ili stereo
ProvjeriIzvorno postao smogovac
tako ti je i na 6230
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Istina, više nemam mp3 playerIzvorno postao smogovac
Gle D600 sigurno ima bolje slušalice tako da je tu osjetno veća razlika. Inače hardverski dio koji dekodira mp3 je (uglavnom) isti kod svih jer inače ne vidim smisao ovoga. Znači - sluške..
Još uvijek jedan od "glasnijih" mobitela.Jači zvuk ima od Nokije 6630,bar za 25%.Svi zvučnici,osim kod iznimaka (e398,E1,d600,e1000) su mono,samo što je kod nekih (novijih) to dobro prikriveno,pa imaš kao "krnjavi stereo".
U svakom slučaju,preporuka.Dobar mob!
dali ko ovde nešta onako napravio za pojačavanje i stišavanje?Izvorno postao XLR8R
Radi se o stereu na slušalicama - on je pravi vjeruj mi. A zvučnik je jasna stvar..Izvorno postao Mobyy
Ja bi se igrao s tim da imam rezervne jer bi ipak bilo šteta da ih skurim..Izvorno postao silvano
Ali,pazi,jedno je kad slušaš mjuzu na Nokiji 6600,preko zvučnika ili na 6230.Iako su obje mono,6230 ima poboljšani mono.Kod 6600 se baš osjeća da je jedan dio mjuze "odsječen".
Bookmarks