Olympus c200 zoom je meni stvarno dobar ali mu težina nije baš za u džep. Sumnjam da netko može preporučiti neki uređaj za 1100 kn.
Ovako mislim kupiti nekog digitalca onako za metnut u džep i opaliti koju slikicu ako iskrsne kakva prilika!
Gledao sam malo u Kvarku ove Mini 2 i Mini 3 pa bih molio ako tko ima ili je imao neki od navedenim modela da posta neku slikicu kaze kako je opcenito bio zadovoljan s foticem!
Fotic ce sluziti samo za prebacivanje fotografija na komp znaci bez ikakve izrade slika na papiru!
BTW: mozete li preporuciti neki digitalac do 1100kn max!
Pozdrav!![]()
Olympus c200 zoom je meni stvarno dobar ali mu težina nije baš za u džep. Sumnjam da netko može preporučiti neki uređaj za 1100 kn.
Ja imam Mini 2 ali ti je on kanta,s straznje strane nema LCD display,nema zooom...
Moja preporuka Premier DC 2070 imas ga u testu digitalnih foto aparata u Vidiju 85 2Mpix,2x digitalni zooom,8Mb interne memorije,1600x1200 reza i sve ovo pogledaj u Kvarku za 1066 kuna
Ako si gladan pojedi nesto
Jel mozes mozda postat koju slikicu slikanu s minijem?Poslao: nimda
Ja imam Mini 2 ali ti je on kanta,s straznje strane nema LCD display,nema zooom...
Moja preporuka Premier DC 2070 imas ga u testu digitalnih foto aparata u Vidiju 85 2Mpix,2x digitalni zooom,8Mb interne memorije,1600x1200 reza i sve ovo pogledaj u Kvarku za 1066 kuna
Ajde pliz!
Bas idem sad pogledat u kvark za taj model koji si predlozio!
ne mogu kanta je u servisu
kakav je premier
neznam bas trazm review-e na netuPoslao: nimda
kakav je premier
http://www.kvark.hr/ evo ti na webu imas sliku
kod mene u karlovcu u kauflandu je jedan digitalac na akciji.proizvođač je MEDION 1.3MPixa,16MB interne memorije,usb konektor,softver,lcd ekran.
cijena je više nego zanimljiva: 560,00 kn!
skeptičan sam,al tih novaca sigurno vrijedi.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Bookmarks