a marka dvda je i dal je minus ili plus?
...ma *ebemti i pržilicu i sve... opet mi zadaje probleme...
...naime, lijepo snimim 1. DVD i sve uredno prođe...nakon toga idem snimit drugi DVD i počme srat te se komp zamrzne nakon 7%...resetiram komp, bacim DVD, idem treći snimat... sve lijepo krene, al sad dođe do 36% i vrti ga u nedogled 10 i više min... opet resetiram komp, jer drugačije nisam mogao izbacit DVD i sad razmišljam na koji način da razbijem taj šljam od DVD-a...
...ikakvi komentari, pomoć i to...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a marka dvda je i dal je minus ili plus?
Piše u naslovu: Pionner DVR-110. Imam ja takvu. Dobio sam je u zamjenu za 109-ku.
Ma ne zanima me marka DVD roma, nego marka dvd medija...
btw, 110 je losiji od 109
misli medija, koja firma i +/-!Izvorno postao Krompirko
...DVD je minus...a marka dvda je i dal je minus ili plus?
...i ja dobio u zamjenu za 109...Imam ja takvu. Dobio sam je u zamjenu za 109-ku.
a marka dvd-a
...sony...
I ja takvim problema imam sa Pionner-om(mada DVR-109) kada narezujem na 16x ne sa svim dvd medijima ali sa vecinom...Najbolje su se pokazali Verbatim 8x,tako da ti ih preporucujem da ih u buduce koristis.
meni stoosmica prži ko luda. kucam na drvo
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo ovako...
mnogo pisača ima problema sa minusima...
tako je moj stari LG imao problema sa Aritom -, a Arita + je bio jedan od najboljih DVDa koje je przio...
Ja sam si uzeo plextora kroz dogledno vrijeme...
NITI JEDAN!!! NITI JEDAN DVD....
Nije se dogodilo da nije uspio snimiti niti da nije uspio očitati...
I isprobavao sam ga na bar 20 različitih DVDa...
uvijek kada kupim dvd rw, dam si 30 kuna i kupim 10 različitih marki dvda i sve ih stestiram...
eto, dok znam na LGu dogadjalo se da 2 od 10 nevaljaju... zapravo je rijec o przilici...
a ti sljedeci put nemoj srljati sa kupnjom DVDa...
eh da , probaj i neru promijeniti zna se dogoditi da je u njemu greška... stavi neki stariji ako imaš noviji i obratno...
Tako je stavi noviji neru, a evo ti moj primjer,
Idi na My Computer, nadji przilicu i idi na properties, onda na Recording, pa strihiraj enable CD recording on this drive
Meni je to uspjelo, prije mi je vazda neki loody fatal error iskakao, i govorio da drive nije spreman
Sad sve radi savrsheno, prvo sam instaliro novog Neru pa mi je dolazilo negdje do nekog postotka i blokirao komp, onda uz novog neru uradim ovo sa enable recordingom i sad radi savrsheno
A imam ja 110 Pioneerku, kod nekih mazluma kupio, aaaaa, prvo mi namjestili downgrade, ja stavim przenje cijel komp podje stopati, ja to vratim, pa jednom prilikom opet u budala komp odnesem i opet mi na isto vrate, aaaaa, ja poludio, pa kazem mu daj mi jedan mish, kaze on evo, pitam ja koje boje svijetli, kad ga uze, kaze crno mu je kuciste valjda crnom bojom
Ma nije to za smijanje nego za plakanje,
A kad sam vech kod toga provjeri na kakvom ti je transfer mode-u przilica
Moze i to bit problem
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
a106 .. imam mjesec i pol .. polovna radi ko luda odn przi ko luda al kad treba neki dvd procitat .. zna masno srat.
nece citat neke noname , onda rstartam komp pa oce ... nece vebratim citat samo 1 dvd od 10 , i odna restartam pa oce..kak ju pukne.
editvo 1 od 10 znaci da 1 vebratim od 10 ne zeli procitat ostale oce..
...ma ne znam, kupit ću nekoliko +DVD pa ćemo vidjet...
neda mi se ad citat tvoj history problema al da nije nes u kvaru s tvojom maticnom il nekom drugom komponentom ?
ja imam 110-u, stavil sam firmware 1.22 i sve radi al ne prepoznaje arita DVDe..
...teško, jer bi onda druge stvari možda javljale grešku ili ne bi dobro radile...Izvorno postao Gruntovčan
Bookmarks