Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ajfon 4
    Operater
    slatliš
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Instaliranje JAVA igri na N6170

Evi imam jedan problem, kad prebacim *.jar (java) File na mob, Javi mi da je nepoznat format dadoteke, pokušo sam staviti taj neki *.jad file koji je poreban ( generiro sam ga sa JADgenom) ali i to je nepoznat format. inače šaljem podatke preko irda.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam jeli isto na svim nokiama ali kod mene se npr igre i programi moraju instalirati preko PCSuite-a
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    DHD SGS N8
    Operater
    tele2/bonbon
    Bodovi
    9.969
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.969, Nivo: 23
    Bodovi: 9.969, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to je meni bilo na nokiji 6230
    skinuo sam mali programcic s neta mobileMB i preko njega sve radi

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ajfon 4
    Operater
    slatliš
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel taj MobiMB može i instalirat igrice na mob, mislim ne samo da kopira taj jar file u njega, nego baš isntala ?

I još nešto jel bi se moglo recimo, instaliraš igricu na neki smartphone (recimo 6600) i onda odeš tamo gdje je instalirana igrica i pošalješ te fajlove samo na neki s40 mob (6170 reimo), tako da uopće ne bi bio potreban komp za instalanje java igri,
    Kad se java igra instalira gdje je večinom instalirana na smartphonima u system\apps\ime foldera su neki čudni brojevi. ali to nije sve, taj folder je večinom bar kilobajta velik. Moje pitanje je gdje se instalira cjela java igra ?
    jel možda postoji softwear za mob koji to omogućava ? (da pošalješ instaliranu java igru)
    Čak i jednostavan siemens ne treba nikakav pc da instala igru.
    Zadnji uredio Frog : 08-01-2006 u 14:12

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Frog
    Jel taj MobiMB može i instalirat igrice na mob, mislim ne samo da kopira taj jar file u njega, nego baš isntala ?

I još nešto jel bi se moglo recimo, instaliraš igricu na neki smartphone (recimo 6600) i onda odeš tamo gdje je instalirana igrica i pošalješ te fajlove samo na neki s40 mob (6170 reimo), tako da uopće ne bi bio potreban komp za instalanje java igri,
    Kad se java igra instalira gdje je večinom instalirana na smartphonima u system\apps\ime foldera su neki čudni brojevi. ali to nije sve, taj folder je večinom bar kilobajta velik. Moje pitanje je gdje se instalira cjela java igra ?
    jel možda postoji softwear za mob koji to omogućava ? (da pošalješ instaliranu java igru)
    Čak i jednostavan siemens ne treba nikakav pc da instala igru.
    6170 nema operativni sustav pa se igre ne instaliraju ni sa PC-suiteom nego kopiraju u folder Java (ili kako se već zove).Najlakše je sa MobiMB-om,izabereš igre na PC-u ->Copy -> vratiš se na sučelje MobiMB-a,izabereš folder sa Javom i u njega ->Paste i za 30-ak sekundi dok im fon napravi ikone možeš igrat.

Na Symbianu se cijela igra-točnije .jar datoteka nalazi u \System\MIDlets\ i tu su isto folderi sa čudnim brojevima npr.[1013fe1e] od Bubble Trouble.Moraš pregledat svaki folder da bi našao po nazivu što tražiš.
    Sa 6600 ako ti je verzija firmwarea( *#0000# ) 5.27 ili veća,možeš slati jedino sa programom ProfiExplorer(dolazi sa ProfiMailom) a ako je niža onda će slanje ići sa bilo kojim file managerom.

Jednostavni Siemens npr.CX70 isto kopira tu .jar datoteku u Files\Data\Java\jam\Games i tu se nalaze folderi sa imenima igara oje možeš slat dalje preko IrDA.

Ako sa 6170 nemožeš na drugi telefon poslat ni običnu fotografiju preko IrDA znači da nemožeš ni primati i onda ti ostaje jedino sa PC programom.

Ako je što nejasno pitaj.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Frog: rekao je da taj mobileMB radi sve... Valjda i igre instalira. A za kopiranje igre sa npr 6600 na s40 ne vjerujem. To nije instalacija, a folder di se insatliraju igre je skriven ako ga tražiš unutar moba. Tako da nemožeš označiti folder gdje da spremi dolazne fileove..

EDIT:
    = Citat = Izvorno postao Frog
    Običnu mp3 playlistu treba radit preko pcsuite-a, zašto bi igre bile iznimka..
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. kopiranje java igri bluetootom
    By vuleta in forum Općenito
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 29-05-2006, 13:59

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke