Kako da obrišem instalirane igre i programe na nokiji 6600 sa kojim programom to najbolje radit?
Molim pomoč!
Kako da obrišem instalirane igre i programe na nokiji 6600 sa kojim programom to najbolje radit?
Molim pomoč!
Ako nemožeš iz App. manager onda ti u pomoć najbolje služi FExplorer!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sa fexplorerom se to neradi,to bi bilo isto kao da na kompjuteru odeš u c:/program files i tamo brišeš foldere....
dakle ovo se radi iz file menagera gdje su prikazane sve aplikacije instalirane na telefonu (bilo igre,bilo programi) i kako imaš opciju da vidiš određene stvari o njima postoji i remove.
Sa appmenagerom imam opciju da vidim sve instalirane programe ali mi neda niti jednog da obrišem ili remove.
rekoh ti da zaboravis sve ostale toolove i služiš se aplikacijom koja je predinstalirana i namjenjena u ovu svrhu.
@Sodom vjerovatno je mob na engleskom jeziku
kao i meni pa za originalnu mu piše App. menager
Ako mislim isto kao silasara!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
brzopletost dovodi do grešaka...neznam zašto ali imao sam cjelo vrijeme u vidu AppMan.....
dakle pri otvaranju menagera izlistaju ti se aplikacije instalirane na telefon...ljeva tipka na željenu aplikaciju (options-remove) jednostavno če je ukloniti
Ili dok je ti highlight na nazivu aplikacije izabrane za deinstalaciju stisneš tipku C i počni deinstalaciju.
HVALA radi!
Bookmarks