Hice mi je pa ono ak nije problem da mi neko kaze.
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A202171
Ne treba mi nesto posebno posto taj komp sluzi samo za gluposti,filmove i mjuzu tak da nemora nist pretjerano bit.Ovak imam staru matsonicovu s478 i na njoj su riknuli usb-i i od audia izlazi,na njoj je celeron 1.7,tak da bi i to preselio na ovu novu.Sad jel se isplati,jer nemislim dat vise od 400kn za maticnu tog ostarijelog socketa?
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hice mi je pa ono ak nije problem da mi neko kaze.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
radije kupi od nekoga polovnu matičnu, jer ja sam radio na nekoliko takvih matičnih (asrock) i stvar je ovakva, imale su neke pogreške u prijenosu podataka... odnosno recimo kad bi ti nešto spržio na CD, tebi bi radilo lijepo, ali ako netko drugi pokreće , izbacivalo bi mu CRC error...
Ova ima pak dobar chipset i mislim da ako ne zelis kupovati nesto polovno tipa epox, abit i asus, da je ovo OK! izbor.. samo za slusanje mjuze i potpuno office način rada kompjutera..
Gle, ja sam trenutno isto na asrock jer mi je Abitica zgorela, za tvoj proc ti ni neka jača ploča netreba, al ta asrock ne vrijedi 395kn ni u ludilu moja je ista takva, stara 2 mj. s garancijom i kupio sam ju za 130kn.
Nađi nešto rabljeno i ok bude ti.
Bookmarks