pozdrav svima. imam nekoliko problema s curinim k300i iz tele2 prepaid paketa.
1.-boje ekrana- izgledaju isprano, "neživahno"(ok, i meni ta riječ zvuči glupo, al zbilja izgledaju tako, kao da nisu oprane pervolom). ima li netko iskustava s k300i ekranom i kako mu izgledaju boje? da li su isprane boje valjan razlog za reklamaciju?
2.- kamera- sve slikano s kamerom je iznimno zrnato i izgleda kriminalno na ekranu k300i,(slike su daleko gore nego one slikane sa gd87) a kad pošaljem sliku snimljenu s k300i na svoj samsung ili komp izgleda super , nije zrnata niti malo? u čemu je problem (ima li ga uopće ili je to normalno)
3.- wallpaperi- kad gledam neku sliku(tj. odaberem slikokaz) skinutu s neta, kao walpaper za k300i prikaže je normalno, preko cijelog ekrana, a kada je postavim za walpaper okljaštri je, tj, sabije je, ali ne tako da od slike oduzme ono što zauzimaju one 2 statusne trake, nego odokativno(bar se meni čini tako) je stisne tako da slika izgleda zrnata, a sa svih strana ima mjesta na koje bi se mogla razvući. može li se to spriječiti?
4.-sony ericson file manager- koristio sam ga uz kingsun usb/irda adapter za prebacivanje slika i melodija s kompa na k300i. jučer je sve radilo bez problema a danas kad hoću prebaciti neku slikicu (.jpg od 7kb) pojavi se prozor, pocne prebacivati i onda kaze da je doslo do greske, ili cannot connect ili communcation problem? i neće ništa prebaciti, čak ni ono što je jučer uspješno prebačeno. slobodno je oko 8mb memorije telefona? ima li tko kakav savjet? ili link za neki drugi program?
5. može li se mp3 smanjiti i ako može kojim programom? radi se o jednoj pjesmi od 11 mb?
unaprijed zahvaljujem na odgovorima!

). ima li netko iskustava s k300i ekranom i kako mu izgledaju boje? da li su isprane boje valjan razlog za reklamaciju?
Odgovori uz citat

Bookmarks