cuo sam traceve da iskon ide pod hinet...trut od der?
ima li netko informacije o tome kada ce ostali ISP-ovi početi pružati DSL usluge?
cuo sam traceve da iskon ide pod hinet...trut od der?
Pošto je DSL usluga pretežno vezana uz pružatelje usluga u fiksnoj telefoniji po tome kad dobijemo drugog pružatelja usluga u fiksnoj do tada...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
to je istina... ali jednako tako o HT-u ovise i ostali ISP-ovi koji pruzaju dial-up. Mislim da nema neke velike razlike u tome jel ISPovi pruzaju samo spajanje prko 56k modema ili DSL-a ... opet dodje na isto.
Koliko ja znam net4u je trebao krenuti sa dsl-om jos davno se pricalo o tome ali u praksi nisam nista vidio![]()
Zato pružaju bežični pristup netu; u biti mislim da se HT neće odreći DSL-a jer je to jako perspektivni segment tržišta...
Sjetite se kablovske TV tko je imao/ima koncesiju za cijelu Hrvatsku i koliko se radi na tom polju...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Poslao: joker
to je istina... ali jednako tako o HT-u ovise i ostali ISP-ovi koji pruzaju dial-up. Mislim da nema neke velike razlike u tome jel ISPovi pruzaju samo spajanje prko 56k modema ili DSL-a ... opet dodje na isto.
Koliko ja znam net4u je trebao krenuti sa dsl-om jos davno se pricalo o tome ali u praksi nisam nista vidio![]()
hehe, NET4U je u velikoj banani... nece nista ni biti od ADSL-a kod njih.
Forumaš godine :)
Bookmarks