nemoze se pokrenut. (moze cupanjem kablova)
procitaj malo o tome ovdje
Naime, dobio sam tu igricu, i još njih par zanimljivih, i neznam kako ih pokrenti, može se instalirati, ali neznam kako pokrenuti! Crack nema! Instalirava se preko imiđa i tako to. Na dvdu s time sam dobio još programe Starforce nightmare, i onaj safedisc 4 hider kao iz nfs:mw! a taj starforcenightmare služi za disejblanje, cd romova, diskova, sabirnica i toga, a ja se naznam time služiti, pa ako netko zna kako da to proradi, molio bih za pomoć!
Tapir rules!
nemoze se pokrenut. (moze cupanjem kablova)
procitaj malo o tome ovdje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
čuo sam za to čupanjem kablova, daj pojasni! gdje ovdje??Izvorno postao flOorKilla
Tapir rules!
na www.forum.hr pod igre imas o tome, htio sam ti dat link na to ali je forum zatvoren trenutno ili nesto ne radi...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo ja cu ti pojasniti
Otvorish komp, vidis gdje ti je DVD ROM, DVD przilica i slicno (naravno image igre morash imati na HDD-u), u DVD rom ti je ukopcan onaj siroki kabel, nemres ga promasiti, najsiri sto ima, on se steka u sredinu DVD-a, e taj kabel samo iscupaj.
Nemoj naglo da ga ne odvalish ili stetis stogod drugo kad ga izvucesh
Onda namontiraj Image od igrice i igraj
Preporucham nemoj koristiti SFNightmare, malo je kompleksno to sve, a na kraju nekada nece da vrati sve na prijashnje stanje pa onda imash problema
Ja imam tri opticka uredjaja, pa samo jedan iscupam, tj. koji ide u IDE Channel 1, to svejedno rasdim dok igram SCCT, pa eto
Igra je chudo, ako ti se da vazda to ustekavati i istekavati samo naprijed, meni je igra cooool
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Opet mi se pojavi protection system! I traži da upišem neki key za disc labelled popt2t_play! A taj key nisam nigdje našao!? kako da to izbjegnem?
Tapir rules!
Fakat neznam gdi to ide....
Gdje je dobri stari crack koji sam ubacio u folder i igro?
Ova s**** su previše...
Zadnji uredio flOoKi : 20-12-2005 u 00:19 Razlog: rjecnik
Uspio sam! Jedino glupo je što svaki put baš treba iskopčati ide kablove iz optičkih pogona!
Tapir rules!
Ja se nadsam da ce doci bolja vremena, da ce se vratiti stari copy/paste crack
Ove nove igre, sve ih ja znam ukljuciti, i ono sad sve super coool i mocno, ali dog je proces, nekako mi se cini da pirati u ovome trenutku gube od "orginala"
mene isto to tlači. strašno. i većina igara je takva. npr prince op persia i path of neo.
valda bu izašel neki no cd crack.
imam pitanje za stručnjake. zakaj se recimo anti blaxx ne može koristit za pokretanje pop2? nfs most wanted, fear sve ide tak i sad banana
vjerojatno zato što POP ima starforce jel?
uskoro ću dobiti igru, no sam da vam kažem, ja sam sebi napravio switch koji ide na kučište, i ja da bi isključio IDE, samo pritisnem prekidač, koji automatski onemogući dovod struje...
Eto...
A vidio sam da ima negdje za kupiti baš lijepo, sve na 5,25 kontrolna ploča računala...
pali i gasiš sve te sve podešavaš...
hehe, u bilo kojem trenutku možeš ugasiti hdd ako ga na to spojiš...
Na novi NFS uopće netrebaš se mučiti kao za POP.
Stvar je u starforceu koji UBi soft sve više i rađe koristi...
ma jednostavno, evo sto krompirko kaze (nije bash jednostavno ovo sto je on napravio, al samo istekate onaj kabel za dovod pijateljske nam električne struje
A ako već imate SCCT, a pokrenuli ste ga, samo udrite na starfuck i SF nightmare i oderite sve sto treba, radi samo tako
A krompirko, aje ako nije prekomplicirano da nam opishesh kako si to napravio, tj. na kojem principu radi
Ja sam presao prva dva dijela igre, ali nisam jos igrao ovaj treci.
Ajder neka mi ga netko pokloni za bozic, molim vas?!?!?
ima li kakav trener koji radi? ja sam probao POPT2T+4 i +2 i niti jedan mi ne radi!! HELP!!
dali je potrebno iskljuciti sve i dvd rom i cd rom
za igranje pop
Zadnji uredio lowlife : 04-01-2006 u 16:21
Jest.....!
Tapir rules!
Bookmarks