Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Losa iskustva sa hrvatskim trgovinama (vezano uz FOTO APARATE)!

... eto, ošo ja kupiti Fukifilmov F10 jučer i nađoh ga u HGspotu, kupio odmah, sve pet.

Dođem doma, otpakiram fotić itd... a ono fotić nekako sumnjivo zapakiran u onoj vrećici, nekako je izgledao 'prljavo', a vrećica zgužvano. I tako, nakon što sam na dpreviewu provjerio da zaista forić ne dolazi sa onim protektivnim filmom preko LCD-a i to, kažem ja sam sebi 'ma to su japanci šlampavo zapakirali'. Danas odem na stranice HGspota i vidi čuda, fotića više nema. I tako sam saznao da sam dobio fotić iz vitrine... bez mog znanja.

Eto, to je moje iskustvo, možda se danas zaletim do HGspota pa im sve po spisku.... ne volim kada me netko vuče za nos, osobito kada dam i zadnju paru za nešt.
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U normalnom svijetu stvari iz izloga koštaju, u pravilu, manje. Em su na prašini, em na suncu, em ovo, em ono.

Ali gdje smo mi od normalnog....
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SeriousG
    Eto, to je moje iskustvo, možda se danas zaletim do HGspota pa im sve po spisku.... ne volim kada me netko vuče za nos, osobito kada dam i zadnju paru za nešt.
    Javi šta je bilo...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reci nek ti skinu 40% cijene ili češ ih dat u novine

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sumnjam da ces nesto postici odlaskom natrag u Hgspot.
    Ali navijam za tebe, naravno.
    Nisam siguran dali mozes dokazat da je taj fotic zaista iz vitrine...

Bas ja planiram kupit u Hgspotu aparat. Nadam se.... nadam se.... da necu imat sr*** snjima.
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ne znam kak uvijek neko ima problema s njima. Ja na svu sreću nisam nikad imao problema. A ostavio sam im ne znam kolko tisuća kuna. Garancije prolazile i da pokucam u drvo sve super i sve pet. Evo baš sam im jučer ostavio procesor na reklamaciji danas je već gotov i mogu doći po njega

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha, da zna se desiti. Mislim i roba iz izloga se prodaje, ali ako vec ne nude po nizim cijenama, barem bi trebali obavijestiti kupca da ce mu uvaliti onaj primjerak iz izloga, pa da je na kupcu da izabere zeli li on poslovati pod tim uvjetima ili ne. Mogao bi ih ici oprati barem po toj osnovi!

Inace i ja sam Sony DSC 717 kupio u HG spotu. Odmah na pultu otvorio kutiju izvadio sve van...kad ono nekako mi nesto nedostaje. Vrlo brzo ustanovim da nedostaje USB kabel za spajanje sa kompom. Zovem tipa...zalim se, a on kaze: "Jeste li sigurni da taj kabel ide uz aparat, a da ga ne morate posebno kupiti?". Reko siguran sam i stoga zelim drugi aparat u drugome pakiranju. Eh sad on meni objasnjava kako on nije ovlasten otvoriti i raspakirati jos jedan aparat da bi ustanovili da li se u njemu nalazi doticni kabel ili ne. Kazem ja zovite mi onda onoga koji jest. Covjek pozvao nekoga sefa ili sl. ovaj otvorio jos jedan isti aparat u kojem je bio kabel, ja uzeo i sve rijeseno.

Desavaju se i takve stvari. Ovo nije bila graska HG spota jer je i prva kutija bila neotpakirana, vec je greska vjerojatno nastupila u pogonu kod samoga pakiranja, kada je neki tip ili teta zaboravila u kutiju ubaciti u kabel.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...eto, i ja sam imao priliku kupit fotić u HG spotu - poslovnica Sl. Brod... bez problema rezervirao 2 dana unaprijed, jer je bio zadnji i uredno ga sačuvali... isto nakon kupovine odmah sam pogledao dal je sve na mjestu, dal radi i tako... zasad je ok...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemam ni ja losih iskustava sa Hgspotom. Najskuplje sto sam sebi kupio tamo je lcd monitor. Za druge sam kupovao komponente... Nije nikad bilo problema. Frendu se pokvario jedan skupi mp3 player i dobio je novi u zamjenu.

Mene samo brine kakva je situacija sa servisom fotoaparata. Vjerovatno ih salju van u specijalizirane servise (kao sto su i Pentaxa od frenda).
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, bijaše danas u hgspotu i tak, bili su relativno korektni(govorimo o koreknosti u okvirima hrvatskih trgovina). Nudili su mi da zamijenim fotić za neki drugi model ili 5% popusta. Iako 5% nije puno, zel sam tih stotinjak i siću kuna.

Ne mogu reći da sam zadovoljan, ali eto. Najviše me smeta što mi nisu rekli da je to zadnji primjerak i da će ga uzeti iz vitrine (a vjerojatno takve stvari nisu govorili ni ostalim ljudima) . Žalosno je to što će se takve stvari promjeniti tek kada kod nas dođu strani lanci za prodaju elektroničke opreme i počnu prati Hgspot i kompaniju.

Inače, sa Hgspotom imam neka loša iskustva i od prije, ali isto tako imam i sa Ve-milom(dva puta su mi dali pogrešnu(slabiju) komponentu).
    Use the Fork, because there is no Spoon.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SeriousG
    evo, bijaše danas u hgspotu i tak, bili su relativno korektni(govorimo o koreknosti u okvirima hrvatskih trgovina). Nudili su mi da zamijenim fotić za neki drugi model ili 5% popusta. Iako 5% nije puno, zel sam tih stotinjak i siću kuna.

Ne mogu reći da sam zadovoljan, ali eto. Najviše me smeta što mi nisu rekli da je to zadnji primjerak i da će ga uzeti iz vitrine (a vjerojatno takve stvari nisu govorili ni ostalim ljudima) . Žalosno je to što će se takve stvari promjeniti tek kada kod nas dođu strani lanci za prodaju elektroničke opreme i počnu prati Hgspot i kompaniju.

Inače, sa Hgspotom imam neka loša iskustva i od prije, ali isto tako imam i sa Ve-milom(dva puta su mi dali pogrešnu(slabiju) komponentu).
    Pa ajde i ovo je nesto...da budem iskren nisam niti toliko od njih ocekivao!

Sto se Ve - mila tice...isto kao i kod tebe...dva puta mi isporucili jeftinije komponente za racunalo i jednom prilikom su mi umjesto Sony Mem. Stick Pro dali obicni, ali nakon reklamacije sa moje strane uredno mi je dano ono sto sam platio!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove