Brojač zankova za sms mi odbrojava od 450 pa na niže, tak da neznam kad nekome šaljem jednu, dvije ili tri poruke;
to me ubija u pojam;
jel se moze kak to riješiti?? ili bar da odbrojava od 0 pa na više??????
Brojač zankova za sms mi odbrojava od 450 pa na niže, tak da neznam kad nekome šaljem jednu, dvije ili tri poruke;
to me ubija u pojam;
jel se moze kak to riješiti?? ili bar da odbrojava od 0 pa na više??????
Izvorno postao GoGs
da se sredit samo na triplets telefonima, na ostalima, nažalost ne, jer se podatak spremljen negdje u flash
E kad smo već kod toga, to bi mi dobro došlo za triplets (moj) pa ak netko zna koji seem... vjerujem da je 0032_0001, ali offset i bit...
GoGs... uzmi si seem player 2,91 i u njega ucitaj seem 00032_0001 te u kartici ''system function'' u najdoljnjem redu oznaci ''high level player edit'', onda odi u karticu messages makni kvacicu sa ''message caracter counts'' i snimi seem..i to je to, meni se bas nikad ne kopa po hex-ovima...stavio bi i screen shot, al przim dvd, usput u istoj kartici imate i sms storage, kad se stavi kvacica u mobi stane oko 100 porukica, nisam nikad isprobavao, al meni stalo oko 80, dalje mi se nije dalo isprobavat pa izbrisao sve.. naravno tim postupkom sms-ovi se spremaju u tel a ne na sim karticu i recimo ako mjenjate sim na telefonu, one jednostavno ispare...al to je vec neka druga prica
Pa Gogs ima i u P2Ktools-u
Pod Other Features -> Messages -> Message Character Counts (0 for up, 1 for down)
![]()
v525@...V3 RAZR...
Flash -> TRIPLETS_G_0B.09.72R :: Flex -> SE7495AXXH1082
ES Forum <-> Mobile Files Forum <-> HF Forum <-> Forum.hr <-> And The Winner Is
Bookmarks