ForaIstina, meni je originalni Motorola font nekako...taman, vrlo je citljiv. Ovaj Tahoma font ima izgleda problema sa spacioniranjem izmedju znakova..
Konačno je netko uspio razvaliti font u V3. Zasad nema nekih informacija za DIY (do it yourself) freakove, nego ima reflash sa Tahoma fontom:
http://members.cox.net/junkacct/MXLP....0_TONYAYO.rar
Za povratak na originalni font može se koristiti neki (bilo koji) LanguagePack-reflash.
Evo (slabašni) preview (click za zoom):
P.S.
Od cca. 17h download će biti moguć i preko BlueDevil's Laira
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ForaIstina, meni je originalni Motorola font nekako...taman, vrlo je citljiv. Ovaj Tahoma font ima izgleda problema sa spacioniranjem izmedju znakova..
Ono - drugačiji je. Tanji, manji, vidio sam da mi u imeniku, kad je na "list", stane red više.
Prvo mi je bio malo čudan, ali nakon 15ak minuta je OK. Ostavit ću si ga par dana, pa kaj bude...
Ali bit je da se to možeUskoro ćemo imat svako svoj font, kao i MP3 ili background....
Samo da se nekako uspije napraviti meni za izbor fontova, a ne da kad mi font dosadi, moram flashat.Izvorno postao BlueDevil
Da li je bar nesto veci u odnosu na predhodni?
---------------------------------------------------------------------Izvorno postao tomican
Ono - drugačiji je. Tanji, manji,
Fora je da je spacing ostao isti - meni se samo činilo da mi više stane na display. Dakle, prostor je isti, samo što je font u njemu manji. Zato izgleda da je spacing zeznut - a nije zapravo.
Iskreno, vratio sam se nazad na originalni font, jer čekam da se objavi postupak pa da probam sam neki font iskemijat.
A u međuvremenu sam napravio reflash koji ima samo US-English jezik, tako da zauzima fest malo mjesta. Bit će, ako nekog zanima, isto na mojoj stranici ok cca. 17h večeras...
E pa svrbelo me je da sam morao da probam, ali sem sto u poruci vise stanu slova, izgledaju mi manja, jer TAHOMA, ARIEL i da ne nabrajam imaju kodnu stranu 1250, 1251 tako da podržavaju š đ č ć ž, tako ipak moramo da sačekamo neko bolje vreme, ili u editoru pogledati kojom logikom su išli da iyedutuju drugi font.
Bookmarks