Raspakuj .zip (desni klik extract here, ili raspakuj ovdje), kada raspakujes file onda .jar datoteku kopiraj na mob. U folder Jam, Games. Zato ti treba data kabal koji se nadam imas. Ako nemas trk u servis.
znam da sam tup al kaj je tu je, da ipak pitam: kako da stavim igru koju skinem s neta na mob?
najčešće skinem ili zip ili rar file u kojem nema onog .jad
imam cx65.
ako netko može opisati ili pomoći bio bi zahvalan
Raspakuj .zip (desni klik extract here, ili raspakuj ovdje), kada raspakujes file onda .jar datoteku kopiraj na mob. U folder Jam, Games. Zato ti treba data kabal koji se nadam imas. Ako nemas trk u servis.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
nije ti potreban .jad, vec .jar. ako imas u zipu taj file, extraktiraj ga (na desktop recimo), i pomocu jednih od programa (SiMoCo- Siemens Mobile Control ili MPM- Mobile phone Manager- Mozes ga skinut sa siemensove stranice, bilo .hr ili .com, velik je oko 35 mb), i pomocu kabla, moze i IrDA i serijski, nakon instaliranog programa (preporucam MPM), u Win Exploreru ces vidit novi "hardware"- ikonu Siemens Device. To 2 puta kliknes, pricekas malo, nadje ti mob, otvori u exploreru, pokaze "sadrzaj tvog moba"- ikona data, 2 puta kliknes, pa u folder razno ili bilo koji drugi (slike, melodije, samo ne igre)kopiras taj .jar file. Odsplojis mob, i odes joystickom kroz meni do tog .jar file-a, pokrenes ga, i pita te kud zelis da ga extraktiras, nudi aplikacije ili igre, ti odaberi igre. pricekas malo, izadjes iz menija, ponovo udje, ali sad u folder igre, nadjes tu igru i joystickom ju pokrenes. tako radis za sve. bilo igre bilo aplikacije.
Evo Homer ti je jos bolje objasnio![]()
(sorry za offtopic)
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
eto mene opet, prvo hvala na trudu, a sad drugo, ja napravim sve kaj si sad reko i on me pita i lijepo ga raspakira. e al sad kad ja odštekam mob i krenem u igre ga otvoriti javlja erore, ne želi naći i slično...
onda ti igrica nije kompatibilna za tvoj model telefona...
maraschino - PTICICA
tako je. bas si pogodio ono sto ti ne odgovara.
moja sreća...
ima ko kaj dobro možda za cx65?
vidim da rijetko se dobivaju odgovori pa ću pitat još jednom:
ako neka dobra duša slučajno ima par dobrih igara za c65 ili cx65 ja ga/ju lijepo molim da mi ih pošalje na mail. hvala!
Potraži po forumu, sigurno ćeš nać!![]()
Prvo, pojam dobra igrica je relativan. Ono kaj je meni dobro ne mora biti tebi i obrnuto. Napiši barem žanr koji te zanima, pa ćemo nešto naći. Ili da jednstavno raram sve i pošaljem? Al onda me zanima koliko ti je velik inbox i kako se spajaš na net. Naime, nije isto slati par MB na dialup ili na adsl.Izvorno postao cyro
I da nezaboravim, javi mail.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam isto otvorila taj folder o igricama...
e...a jel se mogu onu igrice koje skines s gprsa prebaciti na komp pa na drugi mobitel???
@tutlek mogu
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imate u ovom dijelu foruma topic o Siemens linkovima, pa potrazite na forumima..................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Kako da to napravim za Motorolu v360v?
U koji folder da kopiram, zna li itko?
Pokušavao sam u druge (games nemam) ali kad uđem u memorisjku karticu, aparat ne vidi tamo baš ništa...
Sorry kaj to pitam na Siemnsu, ali sam očajan, ako netko možda zna...
Kako se to napravi?Izvorno postao tutlek
vrlo jednostavno, na drugi mob pomoću IrDA a na komp pomoću kabela i odgovarajućeg programa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da to znam,mislio sam da se nekako drugačije napravi!Na komp se može prebacit i sa IrDA.Šteta da se ne može direktno sa moba na mob!![]()
@Bart daj čitaj malo pažljivije. S moba na mob ide preko IrDA, provjereno. Nije čak nužno da su iste marke, aplikaciju možeš prebacit. Kod Siemensa CX70 i C75 kad ih pokreneš u Inbox-u pita te kamo ih želiš staviti (Aplikacije ili Igre) i uredno ih prebaci. Ikonu, ako ju aplikcija ima, kopira tako da onu koja ostane u Inbox-u samo obrišeš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma kužim ja sve!Prebacit igricu ili aplikaciju se može prebacit na drugi mob samo ako je premjestiš u data inbox to sam tek sad skužio, prije za to nisam znao pa sam napisa da se ne može!NHF
BTW riješio sam ja kabel!![]()
Bookmarks