i ja sam se iznenadio kad sam vidio poruku TKO-ME-ZOVE! odmah sam pomislio TKO -ME-ZAJEBAVA!!!!
glavnom, po kratkom postupku, deaktivirao sam uslugu jer je uzasno iritantna...
Nova Vip usluga, poznata već od prije sa Tmobile-a.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8717684&idnews=308286
Samo ja sam probao ugasiti preusmjeravanje ako je zauzeto, tako da mi ne šalje poruke o propuštenim pozivima kad nekog odbijem, ali ne ide. Iritantno je stalno brisati poruke.
i ja sam se iznenadio kad sam vidio poruku TKO-ME-ZOVE! odmah sam pomislio TKO -ME-ZAJEBAVA!!!!
glavnom, po kratkom postupku, deaktivirao sam uslugu jer je uzasno iritantna...
ozbiljno pricate?
inace bila vec ta tema,al ajd , nego kaj vam fakat smeta da vam dode poruka ak vam je zgasen mob bio,a neko vas je zvao?
po meni je to jako dobra funkcija,moro sam ju cak rucno aktivirat na simpi svojoj
ma jok, dolazi poruka ako odbijes poziv, ili je osoba koju si nazvao nedostupna, i mozda u jos mali miljon drugih situacija-meni nepotrebno!!!
treba uslugu deaktiviratii i napraviti preusmjeravanje po želji na +385917002 (recimo samo kada si nedostupan odnosno mob je isključen)
dobar grah daleko se čuje
ma meni je mob uvijek upaljen tako da mi je ova usluga nepotrebna
a i užasno me iživcirala kad sam tek uzeo 098 tako da nema šanse da je upalim na vipu!
meni to dobro dođe![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
A mene je baš živciralo što toga nema na vip-u...Izvorno postao damgol
Nisam još isprobao, no čini mi se da je T-Mobile to transparentnije riješio...
kod t-mobile-a dodje ti poruka samo kad ti je mob bio iskljucen, a netko te je zvao....
.....cute but psycho.....
I to ostaje besplatno na taj način?Izvorno postao KaKaV NeReD
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni to dobro dodje
I šta je najluđe uveli su to diskretno bezt neke velike pompe.
pa bilo im je i vrjeme .
a glupe su "situacije" kad vam poruke dlaze ... crone tje to bolje rjesio IMO.
pa zašto nebi bilo ak je cijela usluga besplatnaIzvorno postao BlueDevil
onda su i dijelovi usluge besplatni![]()
pa pošaljete poruku na 777 "TKO"...i to je to......
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja sam to napravio, a i dalje mi šalje i ako odbijem nekoga.. Baš zbog toga mi ide na živce, ne mogu je podesiti. Probao sam i gašenjem moba između deaktiviranja i ne ide.
je*** mu a ja hoću tu uslugu al mi ne radi! jednostavno ne stiže nikakva poruka..........
Nazovi Službu za korisnike i reci im da ti ne radi...
i mislo sam al je u međuvremenu samo proradiloIzvorno postao darkovsky
![]()
ZA ONE KOJI NEZNAJU KAKO ISKLJUCIT USLUGU!
tako sam i ja poslao barem 10tak poruka sa "TKO" na 777 i nista. da bi skuzio da ti u poruci pise da stavis "-TKO" na 777, isto kao sto ti i teta kad nazoves na 091/7700 kaze da moras upisat "povlaku" prije TKO!!! sad jos samo da naplate sve ovo sto smo slali bezveze na 777, ili se to na taj broj ne naplacuje, jer ja tako na VIP-friends provjeravam potrosnju sa sifrom "TPO" koji mi na kraju mjeseca na racunu pise da ne ulazi u trosak?!
hvala Bogu da sam i to rijesio!!!
A da li je je netko uspio postaviti da ne šalje poruku nakon što se odbije poziv?
pretpostavljam da se moze, mozda najjednostavnije da se ih nazove na informacije pa nek sami naprave, postedis zivce. uglavnom mene basto nervira sto mi pri odbijanju poziva vrati poruku. jos nebi bilo lose kad bi javilo samo onda kad imam iskljucen mobitel...
deaktiviraj uslugu sa porukom "-TKO" na 777 i onda aktiviraj preusmjeravanje poziva u slučaju kada si nedostupan ili ti je isključen mob na +385917002.
možeš putem koda **62*+385917002*11# i pritisneš OK ili tipku za poziv
dobar grah daleko se čuje
Ma može se, našao sam i stranicu sa uputama, prvo se treba isključit sa -TKO, pa se onda podese određena preusmjerenja na mobu, pa se ponovno uključi sa +TKO. Ali stvar je u tome da meni to ne prihvaća, mogu sve ili ništa
EDIT: postano u isto vrijeme kad je i kakav nered
e bas ti hvala, bas mi je to i trebalo! bio sam prelijen zvat informacije da mi to sve naprave...Izvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks