Drugovi i drugarice, sretan Vam Dan Republike.
poručuju iz nebesa vrli nam sinovi lijepe naše.
![]()
![]()
Drugovi i drugarice, sretan Vam Dan Republike.
poručuju iz nebesa vrli nam sinovi lijepe naše.
![]()
![]()
I tebi druže!!![]()
A evo po čemu je taj dan bio poznat.
Ja sa starim u Slavoniju, autom, pa dva dana, kobasice, čvarci......... ajme kad se sjetim.
sramoto jedna komunistička....ako tako smijem reći...
I tebi je zajebancija, vidim, jača strana.![]()
oko nekih stvari se ne zajebava....
A kojih to?
tih komunističkih....budem ja i tebi 10.4 čestitao-mene bi banali na 4 mj. i dobio bi jezikovu juhu od svih zbog zakve zajeb.
Samo ti dragi čestitaj, dapače. I taj datum ću ja ismijat.
EDIT: Molim moderatora da obriše cijeli ovaj thread, jer neki forumaši očito nemaju smisla za humor. Nisam mislio nikoga napasti, uvrijediti niti na bilo koji način omalovažiti, a gornja i donja reakcija je (složit ćete se) plod negativnih emocija i ideoloških frustracija.
Zadnji uredio Drug Mile : 29-11-2005 u 20:19
druže tito ***** te u čelo...
NETREBA MI ZVJEZDICA NA GLAVI JER JA NOSIM CRVEN, BIJELI PLAVI !
Sve same ustaše, minhenska bojna
Oprostit češ, nit ja sa svoje 22 godine mogu bit ustaša a bogami nit je moja familija bjažala iz zemlje kad je rat počel.Izvorno postao Drug Mile
Ako na to ciljaš..."druže"...
Kakve veze ima broj postova nije mi jasno...nema veze.Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja neodgojen ? Nebi reko.
I niko se ne "gnoji", več je moje razmišljanje i onaj običan stih samo plod opčeg gađenja prema ideji komunizma i ljudima koji ga propagiraju.
Ne sječam se da sam u ovom topicu nekom djelio lekcije...Izvorno postao Bimbi
Ili mene vara vid, ili tebe.
Zadnji uredio zappan : 03-12-2005 u 15:46
evo i sad sam ja ideolog...e druže...ribica ustaše su prestale postojati poslije 45 i bleiburga...danas imaš samo domoljuba i tipova koji ne znaju povijest..molim i ja da se obriše ova tema
e member a ja mislio dogurat ces ti do 100 postova a ono figa.
tipicni primjer (ne)odgoja. a ni Smogi nije daleko. nit se sjeća Dana republike a jos manje fašističkog 10.4. pa gnoji.
dobar grah daleko se čuje
Oprosti, nisam mislio napast direktno tebe, nego mi je pun qurac onih lokalnih HDZ-ovaca koji su pjevali takve pjesmice, a kad je počeo rat, podvili rep. Stvar je u tome što si me samo podsjetio na njih. Tako da još jednom ponovim, ništa tu nema osobno.Izvorno postao member
Sad si citiro moj post koji nije išo tebi, al nema veze...bitno je da se razumijemo.Izvorno postao Drug Mile
Valjda govoriš istinu...časna pionirska?![]()
He, he. Stari moj, vjeruj mi da govorim istinu. Časna pionirska!Izvorno postao member
Vidiš da možeš kad hoćeš.
Inače, ne znam koliko imaš godina, ali mlađa ekipa nema pojma kako je to izgledalo primanje u pionire. Trebalo je to doživit. Proslava, kolači, ekskurzije, putovanja, poneka i preseravanje, ali bilo je zaimljivo. Jedino mi je kasnije primanje u "omladince" u 7. razredu išlo na q. Tada čovjek već razmišlja o drugim stvarima (![]()
![]()
![]()
)
a ne o Titinim stazama revolucije i sličnim pizdarijama.
Napisal sam gore. 22 godine.Izvorno postao Drug Mile
Mi smo bili prva ili druga generacija koja je hvala bogu zaobišla to priseganje drugu titu sranje.
Ne daj bože se šaliti oko takvog nečeg... Pih!
nemoj dirat smogija, on ti trenira tajlandski boks,
ma kome ti sad pričaš o odgoju molim te,pa pogledaj tko je otvorio temu i počeo ˝zajebavat˝ć
...i opet ja kriv,a tip mi tu slavi komunizam,zajebancija ili ne...ja bih molio da se zatvori ova tema
kakve to veze ima s komunizmom?
ako ne znaš što je Dan Republike i komunizam onda nemoj ni postat, a i vidim ko je počeo zajebavat.
dobar grah daleko se čuje
Dobro ljudi sto je vama???
Pa zar tu "zdrava" zajeban**** ne prolazi?
@smogovac @member Gdje ste vi to i kad osjetili komunizam "na svojoj kozi" pa da sad dijelite tu lekcije ljudima koji su titovke i crvene marame nosili dok vi jos niste niti staroga u gacama zasvrbjeli?
Predanost ostavstini i bastini vasih obitelji jedna je stvar, ali je posvemasnja glupost nacin na koji je manifestirate.
Ako vas stav proizlazi iz stava vasih bliznjih, onda bastinimo isto, jer je i moje "rodoslovno" stablo nacionalisticko i ustasko, mozda je i moj stav takav, ali svejedno ne prodajem pamet zamotanu u ideoloske doskocice, nacinjene da se manipulira upravo takvima kao sto ste vas dvojca!
I, uostalom tko ti brani da cestitas 10.04.?
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja sam samo vidio druga tita gore,i znam da se taj datum slavio za vrijeme komunizma i da ga je tito uveo,prema tome,meni dosta....a o komunizmu moguće znam više o tebe,nemoj me podcijenjivati plz
Da, baš ga slavi. Evo, nema ga onlajn jer postavlja petokrake po kući...
Bookmarks