U planu mi je uzeti neki mis bez kabela, pa me zanima koliko traju baterije u njemu.
Kompjuter dnevno rabim oko 3-5h.
Jeli se isplati uzeti mis sa punjacem ili isti mis bez punjaca za 100kn manje?
159kn
72kn
U planu mi je uzeti neki mis bez kabela, pa me zanima koliko traju baterije u njemu.
Kompjuter dnevno rabim oko 3-5h.
Jeli se isplati uzeti mis sa punjacem ili isti mis bez punjaca za 100kn manje?
159kn
72kn
ma Trust je cisto smece.
ja imam bezicni microsoftov intellimouse explorer 2.0, baterija traje nekoliko mjeseci. ide jedna ili dvije obicne AA
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja imam Logitech MX1000 i uz 6-8h dnevno, baterija traje oko 10 dana (puni se oko 1.5 - 2 sata)
trust je sranje. lag će ti bit neizdrživ. imao i razbio![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa bolje je uzet s punjačem,ja imam neki genius dobar je dvije aa baterije od 1.2v 1300mAh,batrije drže dva -tri mjeseca
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
zasto je bolje sa punjacem, ako ti baterija (kao u mom primjeru) traje par mjeseci... sto je po meni bolje. znam da nije neki problem svaki dan stavljat mis u punjac (? ili je?), al opet...
Ja koristim SmartBox-ov bežični optički miš s punjačem i pre zadovoljan sam, Koristim ga već godinu i pol i nikada nisam ostao bez struje, svaki dan ga navečer stavljam na punjač (nekad i zaboravim) ali nikad problema. Obavezno uzimaj s punjačem jer je glupo kupovat svako malo baterije. Uzmi si neki pravi skupi egronomski bežični optički neće ti biti žao!!! (logitech) Spavat ćeš s tim ugodnim mišem velim tiRuke će ti se preporodit i nećeš imat problema s baterijama i nema više zajebancije s žicama.
Pozdrav!!!
http://www.zdnet.de/i/news/200403/media-mouse.jpg
A ovaj jednog predivnog dana kupujem ima indikator baterije
http://cableorganizer.com/images/log...ss-mouse-s.jpg
Zadnji uredio Compov : 18-12-2005 u 01:57
Seriously?
6 mjeseci (koliko garantira microsoft) sa 2 iste baterije nije 'svako malo'...
za ostale neznam.
meni je bolje bez punajca jer se nemoram brinut dal sam stavio mis punit ili nisam, a i vise mjesta na stolu. i nema nikakvog paljenja/gasenja misa, on sve radi automatski, pametan je pa zna se od koga je![]()
Ako ga zaboraviš stavit punit sigurno ga nećeš zaboravit stavit sutra, ili preksutra. Kupiš dvije rezervne baterije za svaki slučaj, Kad sam ga kupio zaboravljao sam ga stavljat na punjač (ali nisam ostao bez struje) kasnije pređe u naviku, pa onda u obavezuIzvorno postao flOorKilla
Seriously?
sve je to kako kome vise odgovara. nego car, nemoj nikako kupit neki jeftini mis, kao trust. koristio sam trustov bezicni, ma necu ni komentirat. radje sakupi nesto vise novcica pa kupis logitech koji je marka br.1 u svijetu miseva. ili microsoft, svako svog konja hvali, zar ne
dobro, kazes za kompom si dnevno 3-5 sati sto nije puno pa ti ergonomija nije najvaznija, ali imaj na umu da uporaba lose dizajniranog misa dovodi do sindroma karpalnog tunela, kao sto ja imam (u nesto laksem izdanju) zato sam promjenio misa i kupio podlogu sa gelom, bol je nestala
Gdje si to kupio tu podlogu? meni to treba... aj pošalji toIzvorno postao flOorKilla
![]()
Seriously?
Skupe su one baterije od 1300-2500mah. Dvije dodu oko 60kn, a sam punjac oko 200kn.
Koliko traju u misu one obicne baterije od 10kn?
Kakva je ta podloga sa gelom?
I koji mis bezicni uzeti? (da nije pre skup)
ja imam mx1000 i super sam zadovoljan, cijena u HG-u ti je nekih 480 kn...
.....cute but psycho.....
kaj niste nikad vidli podlugu sa gelom...?
ja sam kupio u algoritmu, ima razlicitih. proizvodi ednet.
ja za sve u kuci koristim duracell baterije. traju![]()
Ja sam vidio podlogu s gelom kod susjeda, pitam ga di je kupio on veli da je dobio, i ja koristim za sve duracell, a i jel znate kada kupite te baterije 30% para ide u dobrotvorne svrhe...Izvorno postao flOorKilla
Seriously?
u algoritmu imaju sve modele ednet-ovih podloga (ima cak jedna svjetleca)
http://www.ednet-ag.de/produkte.html.en
ovu ja imam, prozirnu http://www.ednet-ag.de/details/gifprod/64023.JPG
mislim da su oko 50-80kn
@floorkilla
ma nisam uopće razmišljao kaj sam napisao mislio sam na punjač baterija ne ono da utakneš miš unutra
p.s. daj malo razmisli imam u njemu baterije od 1300mAh i onda moram miš punit
http://www.microdirect.co.uk/images/...genwiroptr.jpg
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
prodaje ti se logitech mx510 za 200kn ak oces http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=29812
Isuse kako vam toliko puno traju baterije?!?!
Pa meni traju jedan dan dvije AAA baterije, ako radim cijeli dan snjim....znaci nekih 12 sati.
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Koji ti to miš imaš?Izvorno postao VandaL
Dexxa je marka
je neki livi mis ali u ove 4 godime sto ga imam nikad me nije iznevjerio.....
dosta je precizan i u igrama i u programima.....tako da cu ga mjenjati jedino kad budem imao love za G5.....
nije te nikad iznevjerio, a baterija traje jedan dan![]()
Pa trajala je jedan dan i prvog dana kad sam ga uzeo......Izvorno postao flOorKilla
![]()
moj prijedlog je da ne kupujes mis koji ima AA baterije koje se pune jer sam imao microsoftovog i zna se dogadjat da tokom rada gube kontakt, pa zna trzat, pa ga malo opiz... od stol, i nakon poduzeg vremena ga potpono razbijes (izbes ga sarafcigerom-odvijacem). smiris se, odes u HG-spot, uzmes bez ikakvog pitanja dal valja ili ne Logitec MX1000 i odahnes.... prezadovoljan.
a meni moj mx900 izdrži par dana,uostalom ima indikator pa ga
lko koji se pali sat vremena prije nego krepa baterija pa mi i nije
bitno koliko baterija izdrži
Bookmarks