Ja bi uzeo V3X, mob mi je preheben
ovako ja sam u ovoj dilemi pare nisu problem vidio sam u oglasniku neki lik iz bjelovara ima za 350-370€ V3X sada sam u dilemi vidio sam perfomance za V3X i za K750i neznam sta bi meni je jedini problem da mi V3X ne pukne u dzepu neznam imo sam davno n3310 i to sam mogo tuc kolko ocu no ovo bi pazio jer ipak dosta para neznam bojim se dok ne sjednem da mi ne prsne mobitel ili neka plocica u njem pa di sam onda![]()
![]()
![]()
stvarno neznam sta bi ovaj V3X je po meni bolji al nisam siguran cuo sam da ova V3 black edition je bila puna gresaka sto se tice displaya pa kamere i tako dalje imo sam 2 frenda koji su imali te probleme i tako dalje sada da ne nabrajam.....
koje je vase misljenje ??? sto bi vi radje uzeli
pare nemojte gledat to je zadnja stvar
Ja bi uzeo V3X, mob mi je preheben
Stvarno neznam... jos sam u dvoumici mislim bad mi uzet mob a da ima seriju gresaka kao sto to ima V3 Black edition a stvarno neznam![]()
moram jos odluciti
V3X je UMTS mob...pa bas i nije za uspredbu sa K750i
V3 black nije imao nikakvih grešaka, koliko ja znam (imam ga).
V3X ima, koliko vidim po forumima, nekih bugova, ali (zasd) su prijavljeni samo na Vodafone-verziji mobitela, i to ekipa masovno rješava tako da stavi novi soft gore (skine Vodafone-shit) i sve 5.
V3x NIJE tako tanak kao V3 RAZR, tako da neće baš puknuti ko šibica. Ne da V3 RAZR hoće, stvarno je izdržljiv barem koliko i većina drugih mobova na tržištu, a velim - v3x je deblji.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da to znam al... nije meni tolko stalo do tog UMTS-a neg radi sigurnosti da one unutra plocice ne puknu pa daj zabrij kupim mob odem van na cugu sjednem se i krc ode mi mobitel pa ubio bi se...... a sta ta kamera za UMTS isto je 2 MPX ili ??? vidim da ta motorola ima 2 kamere i 2 blicasam sto nema zastitu za ovu prvu kameru za slikanje
za razliku od SE K750i koj ima zastitu
![]()
Ok to imas pravo i vidi se na slici na offical situ da je malo deblji jer treba ipak stat ona memorijska kartica.... a sto se tice V3 Black kazem ima gresaka u softweru nesto imam 2 frenda koji su imali problema no dali su im nove V3 Black i sve 5 sadaIzvorno postao BlueDevil
no ostavimo to...
Ima ju neki lik iz Bjelovara kao sto sam rekao za 350-370€trazi neznam kakvo je vase misljenje ? pricekat malo da netko nesto kaze '??? ili kako ???
ja sam mislio kupiti K750i pa ako pohvale tolko V3X da kupim kasnije nju ??? mozda to pametno ?? znam zgubit cu nesto para al neznam ak je toliko dobar taj mobitel onda nebi zalio dati vise para.....
EDIT: sry na spamu admin
bio sam pisao u medu vremenu je postano od BlueDevila
vidis i po vremenu razlike 2 minute![]()
Nema veze ovo s postanjem, desi se
Nego, kod nas v3x tek stiže, još ga jako malo ljudi ima. Ne znam kakav si s engleskim, njemačkim ili talijanskim, da skokneš na koji forum vani vidjet šta vele ljudi koji ih imaju i koriste već neko vrijeme. Tako ti je najbolje vidjet + i - stvari, pa odlučit.
BlueDevil ak ti nije bad ajde stavi par linkova od foruma na kojima si vidio + i - stvari pa da malo pogledam sa engleskim baratam vec 9 godina nadam se da ce to dosta bitida razumijem
hehe hvala stari
Probaj, recimo, na ova dva (engleski):
http://motorola.howardforums.com
http://www.motomodders.net
http://www.motomodders.net/
na tom mi javlja neku gesku nesto crni ekran pa ovo javlja
Unhandled Error
Error Details
File
Error Exception of type System.OutOfMemoryException was thrown.
Current Settings
Default Provider SqlDataProvider
Connection String Server=momodata.mobilemodders.comatabase=MoMoWebDnn;uid=DNN_ASPNET;pwd=****;
.NET Framework Version 1.1.4322.2300
Windows User NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE
Host Name momoweb
a ovaj drugi bas pregledavam![]()
Bookmarks