a jel pa od kad to?
jel to za stalno ili je samo neka kratka akcija?
pa kaže;
Pola dana svakog dana razgovarajte povoljnije! Minuta razgovora unutar T-Mobile HR mreže i prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj između 19 i 7 h iznosi 0,35 kuna* i na raspolaganju je svim našim korisnicima svih 7 dana u tjednu. Ovu uslugu koristite automatski, bez procesa i troškova aktivacije. Napomena: Ako je cijena razgovora unutar T-Mobile HR mreže i prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj u pojedinim tarifama povoljnija od 0,35 kn/min, poziv će se naplatiti po toj, povoljnijoj, cijeni.
Primjerice, automatski će se primijeniti cijena poziva prema Simpa ti&ja ili Favorite brojevima ako je povoljnija od cijene ove promotivne akcije.
Navedena cijena ne odnosi se na korisnike usluge VPN i Opcije Team.
Vrijedi od 15.11.2005. do 28.2.2006.
a jel pa od kad to?
jel to za stalno ili je samo neka kratka akcija?
vec se poveslo a onda sam vidio fakin zvjezdicu
inowator ... imas kaj za nas Simpa Stil-ovce?
ajd napakon nesto. da su bar stavili da je prema svim mrezama, al i ovako je dobro
Pa preko cijele stranice u novinama. Turbo dizel senzacionalnao.
Hebalo majku. Ova ponuda je praktički još jadnija od VIP-ove. Pa ko još zove fiksnu mrežu s mobitela? A da ne govorim o onome od 19-7 h. Atak na poslovne korisnike. Paše jedino pijančinama
E sad još treba razjasniti kako se to odražava na onih 7 simpatija.
I opet razdoblje do kraja veljače 2006. Na kraju ću morati imati podsjetnike za svaku od tih akcija da znam kad prestaje da se ne zayebem. A na to oni ipak računaju.
Pa, veli da ako je cijena poziva povoljnija od te za 0,35 kn/min primjenjivat će se ta jeftinija varijanta. Znači, ako imaš neku veću Tarifu, pa ti je poziv prema favorite broju 20 lp, onda će se naplaćivati ta cijena. Tako sam barem ja skužio.Izvorno postao Drug Mile
Tako je. A prije toga moram znati da kad mi ističe onih 7 simpatija. Jedino što je pozitivno u ovoj stvari je da se ništa ne mora aktivirati i naplatiti aktivaciju. Ali slaba je to utjeha.
TELE2 RULZ
Yep. 7 favorite ili simpa DUundICH brojeva ti prestaju biti važeći nakon 31. 1. 2006. Onda se vjerojatno vraćaju samo prva dva defaultna.
Mislim da ce ih konkurencija natjerati da tih sedam brojeva ostane zauvijek![]()
Ma kad si razmislim, najbolje da ću razmišljati da li je prošlo 19 sati da bih išao nekoga zvati na fiksni ili da mogu malo duže trkeljati. Totalna glupost od akcije. Ništa konkretno.
I oni bi se yebali a da im ne uđe.
Te tarife od T-Com i VIP-a su cista demagogija!!!Trebaju ponuditi jednostavnu tarifu bez puno teksta i zvjezdica
Te njigove tarife su ništa nego
![]()
Bez zvjezdica i disclaimera nema ni zarade koje priželjkuju.
Hmhmhm, kod njih nema a kod Tele 2 imaIzvorno postao frish-KI
![]()
Ajde sad cjepidlačiš. U globalu se ne može usporedit prisutnost zvjezdica kod Tele2 i ostala 2 operatera. A kad sme već kod T-mobile i nove ponude, dakako da postoje zvjezdice (0,25 kn) za uspostavu poziva.
Ovo tarifa je bez-veze glupost. Na fiksni telefon ne zovem nikoga a na 098 imam 7 simpa boja koje zovem po 0,61kn a s ovom tarfimo mi dode na 0,60kn, u pitanju mi je 1 lipica! Nista posebno, glup potez
e vidiš to sam i ja htio napomenuti. S obzirom na 0,25 kn za uspostavu poziva razgovori oko minute će koštati 0,60 kn. Mislim da je ovo bitno napomenuti.
Jedna velika varka za one koje ne čitaju cjelu reklamu. Na današnjim novinama na reklami stoje škare koje kao režu cijene na pola i tako misli većina hr. građana. Uvjerio sam se na svoje oći i to na puno ljudi. Imam trgovinu, pa tako i novine prodajem i svi misle da je nesto posebno.
po meni, red je da se snize cijene prema fiksnim mrežama, ovo dosad je bilo suudo, samo mi se nikako ne sviđaju ove promo akcije, sve je nešto vremenski ograničeno. od toga nema koristi
Da mi je znati koliko ljudi promisli koliko je sati ili koji je dan prije nego uzme mobitel i nekoga nazove...
Misli, misli, onaj moj što mu je Panasonic pao u more.ali on je jedini kojeg znam. I još štopa koliko priča da ne ispadne 16 ili 31 sekundu
Sori za OFF
mene zivciraju uspostave poziva..ajd jos ne stave akcije i to..al koji vrag sad su počeli s uspostavama poziva..
...kako seru...![]()
![]()
![]()
Oni bi krepali da ponude neku tarifu sa niskim cijenama poziva a da se ne naplaćuje uspostava istog i da traje dulje od 2-3 mjeseca.BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
(gle gle,pa i VIP ima takvu stvar)
Bookmarks