Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prijedlog - otvaranje "jamstva iliti garacije, servisi - uvjeti"

evo modovi pa vidite dali bi bilo pametno staviti u Café Mobil > Mobilni Telefoni podforum iz subjekta. Prvenstveno jedan gdje bi se samo navodilo za pojedini model koliko traje garancija i kakvi su uvjeti servisa.
    NPR.

tema : Motorola V550

Ovlašteni servis: Ram3
    Jamstveni rok: 12 mjeseci
    Produživanje jamstva ukoliko se kvar ne otkloni nakon: 10 dana po primljenom uređaju u servis.
    Zamjena uređaja novim ukoliko se kvar ne otkloni u roku od: 15 dana

Može se staviti i naziv uvoznika ako se primjeti da su uvjeti različiti od uvoznika do uvoznika.
    Znam da manje-više svi (koji nisu kupili telefon na crno) imaju nekakve jamstvene listiće na kojima to piše ali dosta se potezalo pitanje uvjeta servisa , a mislim da malo ljudi zna da za neke uređaje ukoliko se ne otkloni kvar u roku od 15 dana trebaju dobiti novi.

Diskusija se može odvojiti negdje da sene rasteže tema bez veze.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE P990
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slažem se...
    zzop.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ideja je kul, prvenstveno me samo brine koliko bi forum bio posjećen i popunjavan informacijama, da ne završi na niskim granama kao i cjenici... naime, nisam primijetio na forumu da je netko sklon tome da sakupi i objavi takve informacije, uglavnom se potežu pitanja ali bez provjereno točnih informacija o uvjetima servisa, više se spominju samo iskustva s pojedinim servisima...

kaj veliš o tome, nered? kako bismo organizirali sakupljanje tih informacija da taj forum na nešto liči i bude informativan...

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    OMNIA
    Operater
    HTmobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zanimljiv prijedlog...
    ________Download________

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...podržavam, naravno... samo, eto, potrebno je i to održavat...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa svatko tko kupi telefon dobije jamstveni list u kojem to piše. ja mogu doći do dosta toga što se pojavi novo.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    pa svatko tko kupi telefon dobije jamstveni list u kojem to piše. ja mogu doći do dosta toga što se pojavi novo.
    između toga što dobije list i toga da će prepisat uvjete na forum stoji puno dobre volje za kreativnim provođenjem vremena na forumu...

uglavnom, ja sam generalno za što se tiče prijedloga, pustimo raspravu još neko vrijeme možda kakve dobre i kvalitetne ideje padnu i oko održavanja dotičnog foruma.

jedno od pitanja je gdje ići s komentarima, u isti taj forum pa da se konkretne teme s podacima izgube u komentarima, ili negdje drugdje? kako to riješiti, ako ne želimo džumbus i kaos? također, postavlja se pitanje moderatora, je li to prepustiti moderatoru mobilnih telefona općenito, ili ima potreba za posebnim moderatorom samo za to (ovisi i o tome kako riješimo komentare).

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pohvalna ideja !

Definitivno se slazem da se otvori ovakvo sto. Donijelo bi jos jednu korisnu dimenziju tome podforumu, a istina je da su bas u posljednje vrijeme zaredala pitanja oko navedene tematike.

Pitanje bi se moglo potegnuti i oko posjecenosti, tj. volji forumasa da postaju ovakve informacije na taj dio foruma jer to ipak iziskuje nesto vise ulozenoga truda...po mome sudu malo ce biti onih koji ce se odluciti na to !

Sto se moderiranja tice, mislim da bi se to moglo i prepustiti postojecem modu mobilnih telefona. Dakle ovaj dio foruma trebao bi imati dio radi kojega je i postavljen, tj. dio u kojem bi ljudi navodili informacije o garantnim rokovima, zastupnicima..., zatim dio u kojemu bi se postavljale teme vezane uz pitanja o istome, dio posvecen komentarima i sl. u njega bi se mozda mogli utrpati i postovi sa dojmovima ljudi koji su imali iskustava u trazenju popravaka ili intervencija zastupnika po garanciji, iskustva pri popravcima mobova...tako da bi se u ovome dijelu (ako bi bio posjecen mogla dobiti i slika sa kojim su servisima ili zastupnicima ljudi najzadovoljniji...). Sve skupa zvuci dosta ambiciozno, ali jos jednom dvojim o posjecenosti (zato i navodim da bi to mogao obavljati postojeci mod, jer ne smatram da ce biti previse posla, pored toga nije problem niti ako se pokaze potreba za nekim da moderira nevedeni podforum ili se odmah zeli krenuti sa novim modom, vjerujem kako bi bilo zainteresiranih ljudi...ako nitko nece ja se samoinicijativno, dobrovoljno i jednoglasno javljam , mozda i NeReD...)

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bimbi - ako taj forum ide kao podforum mobilnih telefona općenito, onda nema mjesta za dodatne podforume (ne želim ići u veću dubinu od kategorija-forum-podforum zbog eto nekih usability standarda). znači 'dio za ovo, dio za ono' ne prolazi u smislu podforuma u ovoj konfiguraciji. čak u startu i ne bih otvarao više podforuma za to jer eto ne čini mi se da bi bilo dovoljno prometa, ako bude, lako se razdvoji.

ja sam imao na pameti jedan sticky topic naslova 'sadržaj' u koji bi moderator bio dužan posložiti abecedno proizvođače i onda liste telefona za koje su dane informacije polinkat na teme s informacijama (a zatim ako krenu komentari, i na temu o komentarima). mod bi trebao to revno održavati. također, mod bi mogao (možda predefiniramo u 'morao') editirati i naslove tema da označi je li riječ o komentarima, dojmovima i iskustvima sa servisa ili baš informaciji o modelu i jamstvenim uvjetima, to je sada lako za napraviti zbog 'inline edita' u popisu tema dvoklikom na ćeliju pored teksta naslova, pa bi se vrlo brzo mogle urediti nove teme koje nisu naslovljene po tim standardima...

na taj način bismo sve držali u jednom forumu, a opet se konkretne informacije ne bi izgubile baš zbog navedene teme 'sadržaj'. ako ste za to da sve bude unutar tog jednog foruma.. (nered?).

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan
    @bimbi - ako taj forum ide kao podforum mobilnih telefona općenito, onda nema mjesta za dodatne podforume (ne želim ići u veću dubinu od kategorija-forum-podforum zbog eto nekih usability standarda). znači 'dio za ovo, dio za ono' ne prolazi u smislu podforuma u ovoj konfiguraciji. čak u startu i ne bih otvarao više podforuma za to jer eto ne čini mi se da bi bilo dovoljno prometa, ako bude, lako se razdvoji.

ja sam imao na pameti jedan sticky topic naslova 'sadržaj' u koji bi moderator bio dužan posložiti abecedno proizvođače i onda liste telefona za koje su dane informacije polinkat na teme s informacijama (a zatim ako krenu komentari, i na temu o komentarima). mod bi trebao to revno održavati. također, mod bi mogao (možda predefiniramo u 'morao') editirati i naslove tema da označi je li riječ o komentarima, dojmovima i iskustvima sa servisa ili baš informaciji o modelu i jamstvenim uvjetima, to je sada lako za napraviti zbog 'inline edita' u popisu tema dvoklikom na ćeliju pored teksta naslova, pa bi se vrlo brzo mogle urediti nove teme koje nisu naslovljene po tim standardima...

na taj način bismo sve držali u jednom forumu, a opet se konkretne informacije ne bi izgubile baš zbog navedene teme 'sadržaj'. ako ste za to da sve bude unutar tog jednog foruma.. (nered?).
    ...ovo je zanimljiv prijedlog... zasad se čini ok, samo u praksi će se sigurno pokazat drugačije... mislim, ne mora značit, al opet...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, da...ovo nisam uzeo u obzir...tricky! Sto se prometa tice, slazem se!

na taj način bismo sve držali u jednom forumu, a opet se konkretne informacije ne bi izgubile baš zbog navedene teme 'sadržaj'. ako ste za to da sve bude unutar tog jednog foruma..
    Malo mi je nejasan ovaj koncept...mislim donekle shvacam...ali to trenutno nije niti bitno. Dakle jedan sticky topic u podforumu Mobilni telefoni i jos jedan topic sa eventualnim komentarima, iskustvima...unutar njih teme (ili postovi???) abaecenim redom i unutar njih liste (dva spomenuta topica trebalo bi polinkati tako da ti ima smisla i da funkcionira)! Nadam se da sam dobro pohvatao.

(nered?).
    Hm...vidim ima tu posla za jos jednoga moda...Eminem javi se...

Sto se ovoga NeReD tice, mislio sam ako idemo na jos jednoga moda mozda bi NeReD kao predlagac i idejni zacetnik teme htio obavljati taj posao!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Malo mi je nejasan ovaj koncept...mislim donekle shvacam...ali to trenutno nije niti bitno. Dakle jedan sticky topic u podforumu Mobilni telefoni i jos jedan topic sa eventualnim komentarima, iskustvima...unutar njih teme (ili postovi???) abaecenim redom i unutar njih liste (dva spomenuta topica trebalo bi polinkati tako da ti ima smisla i da funkcionira)! Nadam se da sam dobro pohvatao.
    nisi..
    • unutar mobilnih telefona podforum garancije.
    • unutar garancija, svaki mob ima svoju temu s podacima. svaki mob ima i svoju odvojenu temu s komentarima na podatke (ako sam ja nereda dobro shvatio). postoji i ideja da ima i tema s iskustvima iz servisa s tim mobovima - samo je li za svaki mob, pa svaki mob ima 3 teme, ili da svaki servis ima svoju temu gdje bi ljudi pisali iskustva iz njega (pa bi po servisima završile u sadržaju)? ili bi iskustva sa servisa išla skupa s komentarima na jamstvene uvjete? treba dogovorit još taj dio....
    • sadržaj je sticky topic kako se ne bi moralo kopat po par stranica za nać konkretan telefon, ili komentare na njega ili što već, te kako bi se time utjecalo da korisnici ne otvaraju duple teme (ako je već telefon naveden u sadržaju, znači da se ne previdi u listi tema)
    Sto se ovoga NeReD tice, mislio sam ako idemo na jos jednoga moda mozda bi NeReD kao predlagac i idejni zacetnik teme htio obavljati taj posao!
    nered je supermod i mislim da mu se baš i neće svidjet ideja da još ima i svoj forum koji je zadužen održavati po dužnosti... možda sam u krivu, vidjet ćemo kad se javi...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisi..
    • unutar mobilnih telefona podforum garancije.
    • unutar garancija, svaki mob ima svoju temu s podacima. svaki mob ima i svoju odvojenu temu s komentarima na podatke (ako sam ja nereda dobro shvatio). postoji i ideja da ima i tema s iskustvima iz servisa s tim mobovima - samo je li za svaki mob, pa svaki mob ima 3 teme, ili da svaki servis ima svoju temu gdje bi ljudi pisali iskustva iz njega (pa bi po servisima završile u sadržaju)? ili bi iskustva sa servisa išla skupa s komentarima na jamstvene uvjete? treba dogovorit još taj dio....
    • sadržaj je sticky topic kako se ne bi moralo kopat po par stranica za nać konkretan telefon, ili komentare na njega ili što već, te kako bi se time utjecalo da korisnici ne otvaraju duple teme (ako je već telefon naveden u sadržaju, znači da se ne previdi u listi tema)
    nered je supermod i mislim da mu se baš i neće svidjet ideja da još ima i svoj forum koji je zadužen održavati po dužnosti... možda sam u krivu, vidjet ćemo kad se javi...
    Sada je sve jasno!

Preostaju jos samo dogovori oko navedenih sitnica i eventualno vaganje oko procjene aktivnosti podforuma!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanimljivo dobra ideja jako mi se sviđa moglo bi biti dobro
    ime Jamstva#Servisi#Uvjeti i bilo bi dobro da se još u sticky stavi i Ovlašteni servisi u kojem će se postati lokacije ovlaštenih servisa

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Prijedlog je zanimljiv, ali mislim da u praksi neće zaživjeti. Na kraju krajeva zašto bi netko vodio brigu o tuđim zametnutim garancijama. Ako krenemo s garancijama možemo odmah krenuti i sa objavljivanjem uputa za rad s pojedinim mobitelima. Za svaki slučaj, ako netko dobivene nije pročitao.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Zappan ja sam mislio unutar mobilnih telefona podforum garancije ali komentare i iskustva staviti na drugo mjesto ne razdvajati za svaki telefon jer je tematika ista odnosno to je nažalost problem kod usera i ne tiće se toliko modela telefona nego uvjeta garancije. Razdvajanje bi bilo malo previše a stavljati i linkati svaki telefon u forum od pojedinog proizvodjaca bi bilomožda i još komatoznije.
    Ja nemogu dati ruku u vatruda mogu to raditi sam jer me neki puta nema po dva tri dana na forumu ali ču uletavati povremeno kad sam tu tako da bi jedan mod bio ok (naravno onaj koji se malo kuži u uvijete i ne baca se po podu radi najmanje sitnice oko telefona).
    @Šljaker ja te potpuno kužim ali pola foruma bi falilo da idemo s tom teorijom. ima ljudi koji kupe telefon u Vipu i Tmobileu i onda im idu nositi telefon na popravak. Kao i zašto bi netko vodio računa za neke koji ne uključe mozak kada se probude pa traže da im Tmobile vrati lovu kad pošalju poruku na krivi broj. ****** nažalost ispada da zato i je forum osim za ljude koji žele malo više od telefona i s druge strane za ljenčine i polupismene.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @nered - jel to onda varijanta ovak:
    - svaki telefon svoja tema za servis i uvjete u novom podforumu
    - komentari i iskustva iz servisa imaju svoju temu, jednu po proizvođaču/servisu, npr. u tematskom forumu dotičnog proizvođača gdje onda idu svi komentari iz tog servisa za sve telefone tog proizvođača? (iz teme 'sadržaj' bismo polinkali tih 6-8 tema o iskustvima iz tih 6-8 servisa da ta veza bude vidljiva...)

ako je to okej, onda smo uređenje više manje riješili.
    pitanje moda je već kompleksnije... prijedlozi dobrodošli (ovo je čisto razgovorno, a ne i kandidature, dakle molim bez glasanja za zazazazaa za za zaa odmah u ovoj temi...). molio bih moderatora mob. tel. općenito da javi jel ga interesira, te sve ostale koje interesira taj forum. ponavljam, tu će bit za moderatora stalan posao to održavat i uređivat teme po zadanom templateu kad korisnici nešto napišu bez glave i repa, skup s neredom... i nerede, imaš ti kakvu ideju kom bi to uvalio radit

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bimbi.....

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad malo gatam i vidim da bi bilo dovoljno u podforumu staviti sticky na uvjete a u njemu svaki post za svaki mob ako je potrebno jer sigurno više modela ima iste uvjete a ispod toga ići s temama problema sa servisima sa pojedinim proizvođaćem.
    Tu će trabati razmišljati o telefonima kupljenim u Mercatoneu i razno raznim sivim uvozničkim lancima jer oni imaju svoje neke servise i različite uvjete i generalni uvoznici ne odgovaraju za njih.

Što se tiće moda trebao bi biti netko tko ima nekoliko garancija i u stanju ih je pročitat i shvatit.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za početak je bitno da mod ima volje za taj posao. Ja znam koga bi ja sve predložio, samo treba ljude kontaktirati prije (ili raspisati neki natječaj, pa interno odlučiti).
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako nitko nece ja se samoinicijativno, dobrovoljno i jednoglasno javljam , mozda i NeReD...)
    Ma Bimbi se sam javio

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Imate moje najbolje želje da uspijete, ali kako već rekoh pomalo sam skeptičan.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ima li išta od ovog

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bice, bice danas mi je Zapp nesto kroz zube govorio kad je WB kupovao pive na kioksu.
    Ja sam za nek se dogovore modovi i nek se javi netko kompetentan za odrzavanje toga. Ja se nudim kao pomoc jer nemogu nista obecat.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam sve čekao da ćeš predložit nekog potencijalnog moda, ovdje ili u mod forumu pa da se dogovorimo... ali nekako nisam vidio da si otvorio temu oko toga. budem ja sada, pa se vidimo u mod forumu da nađemo tko bi to mogao kvalitetno držat uz tvoju pomoć...

u međuvremenu, ovo zatvaram dok se modovi dogovore za prijedloge za moderatora novog foruma

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove