Pa reci, da vidim šta to mislim.![]()
Molim pomoć! Svi sve znamo o navedenim aparatima,ali bi volio čuti vaše mišljenje:dali mijenjeti novoga K700i (kupljenog u T-mobile-u za 1Kn ,da budem iskren) za N6600 staru cca 1,5 g,kupljenu na nekom brodu( i nikada nije imala nikakvo jamstvo),koja je u ok stanju za svoju dob!
Već imam staru 6600,kojoj je riknula matična,ali baterija,kartica i punjač (a i display,za nedaj Bože),su ok)
P.S. Znam sad točno šta drug Mile misli o svemu!![]()
Pa reci, da vidim šta to mislim.![]()
A dobro, evo šta mislim: Teško mi se stavit u tvoju situaciju, ali bez obzira na moju "religiju" mislim da bi bilo (općenito) glupo mijenjat novi mob za staru kantu, kojoj si sam naveo značajke.
ja bi mjenjo, s time da bi tražio suprotnu stranu da kupi novu masku za 6600.
Stvar je u tome što sam i sam religiozan kad su upitanju symbian telefoni!
Ne znam jesi pratio moj problem (nezgodu s 6600-icom),ali kad vidim ovaj 700 i počnem raditi s njim...
Maska je ok,a imam masku!Odnosno imam 6600 korištenu 9 (devet!) dana!Dok je mala nije popiškila!Izvorno postao sodom
A da probaš nekom uvalit za neku razumnu cifru taj SE i onda malo nadodat i kupit novu 6600? Ne znam koliko možeš dobit za njega, a nova 6600 se može nać za 1500-1600 kn (u dućanu). Barem je Vuki prijavio svoj slučaj kupnje po toj cijeni.
inače sam poklonik symbiana pa mi ovo nebi bila situacija u kojoj bi razbijo glavu:-) odluka ipak ostaje na tebi, ipak poznaš oba uredaja i odluči što ti je potrebno kod telefona.
U Rijeci je trenutno nema,ali sumnjam da je 1600kn!Kod operatera je preko 3000,a u Mobis-u 2500,ali je trenutno nemaju!
Sve neke polovne i pune nekih aplikacija!Ne mogu vjerovati šta sve ljudi trpaju unutra!
Ima li u Rijeci Emezzeta? Mislim da je Vuki kupio u Emezettii i reče čovjek 1600,00 kn.
Je Mile,u pravu si!! Veli frend da je u Emezzeti 1599,00kn !Provjereno!
Ohoho ,OS is back-soon!
Samo da trpnem ovaj K700i!Znaš li kako se kreću?
Nemam pojma. Pročešljaj malo www.oglasnik.hr pa vidi.
900kn ti je k700 novi.
Bookmarks