Pa sam si napisao, ukoliko se radi o dinamički generiranom site s loše napisanim kodom sql injection i remote scripting bi mogli polučiti neki rezultat...
Gledajte znam da ćete mi opet srat i to sve. Ali zanima me dal mi može neko objasniti neku tehniku kao da napravim SQL injection ili nešto tako! Molim vas ko Boga!!
Hvala
Pa sam si napisao, ukoliko se radi o dinamički generiranom site s loše napisanim kodom sql injection i remote scripting bi mogli polučiti neki rezultat...
Koju stranicu treba srediti?
www.knjigice.com
-moj frend je to obavio preko tražilice nešto je upisao, ali nisam siguran što neće reći, zato vas molim da mi objasnite kako se to radi što sve trebam imati da bih to napravio- znam postupak i sve ali ne znam di da upišem naredbe npr. INSERT*..... di da to upišem
To je ta stranica koja me zanima, kako da je srušim
Zadnji uredio lord_jura : 19-11-2005 u 12:21
pa stranica je Under Construction..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
To je ta stranica koja me zanima, kako da je srušim
Upisi u CMD:
ping -t underconstruction
ovo underconstruction zamjeni sa linkom na tu web stranicu
ahahahaha provlae, bola okani se toga, sto hoces da je srusis ikako???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Dajte pomozite, samo mi recite kaj trebam upisati u tražilicu na nakoj stranici da me baci u bazu podataka naravno ako stranica ima rupu. To je poznato pod google hacking
http://johnny.ihackstuff.com/index.p...le=prodreviews
Pogledaj ovdje, ima toga puno...
Hvala, ali meni treba konkretno kaj trebam napisati koji kod da upadnem u bazu!
E neces tako lako bas upast, jer vidim da nemas blage veze o cemu govoris...
Sto bi rekli stari ljudi: Jos puno palente moras jest, ili ti imas ti jos puno za naucit
e, daj mi reci koja je stranica pa da ju i konkretno srušimo umjesto tebe a da se ti hvališ malo okolo kak si to ti napravio...
traži, čitaj, nauči pa radi.. i budi konstruktivan a ne destruktivan u svojim radnjama. za ovo što tu pišeš i tražiš te uredno mogu prijaviti tvojem ISP-u i carnetovoj službi za sigurnost pa da vidiš malo zabrane pristupa internetu na neko vrijeme...
ako vec rusis,srusi tportal,onako nista pametno tamo
![]()
Bookmarks