Može,potraži si malo po postevima,to sam i ja trebala,ali kako to sam zaboravila.....
Hy, evo nabavljat ce se u subotu ova nokijica
Imam ja sad SX1 i nisam pronasao niti jedan dobar program za "neograniceno" snimanje. Jel ima nesto za ovu Nokiju da to omogucava ili i na nju moze samo ETI camcorder 1 ????
Ili ako netko ima iskustva neka pripomogne u namjeri da sniim video duzi od 9 sekundimislim uno duzi, a ne 11 sec sto dobijem ne pomjeranjem moba
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Može,potraži si malo po postevima,to sam i ja trebala,ali kako to sam zaboravila.....
preporučam ti philips camcoder, isprobaj i camcoder pro (http://www.sysphere.org/sodom/public...derPROv374.sis)
Ej sodome, rade li oni na ovoj Nokiji???? Ona ima Symbian 6 ako se ne varam, a i SX1 isto, a meni na SX1 nece
A na 6600 sam se uvjerio u kvalitetu Philips Camcordera, pa ako radi na 3650 ona cudo, ajde mozda je off malo, ali ako netko zna kako namjestiti ovaj philips camcorder da proradi na sx-u neka pliz pojasni na PM
Thanx
potrebno je samo da pronađeš odgovarajuče verzije što je čas posla,pogledaj malo.
Uzmi si Camcoder Pro. Ja ga koristim i snima mi onoliko koliko imam mjesta na MMC-u. A naći ćeš ga bilo gdje. Samo u google upiši "camcoder pro s60"
Bookmarks