Izvorno postao Papagaj
Probaj u obliznjoj CIGLANI![]()
![]()
Je li ova zvijer izašla? Ako je- gdje ima kupiti![]()
![]()
Izvorno postao Papagaj
Probaj u obliznjoj CIGLANI![]()
![]()
Compact te razmazio? :-)Izvorno postao SlaWeX
Njemački T-Mobile je izdao MDA Pro, UMTS/GPRS/GSM smartphone s podrškom za Wi-Fi i Bluetooth. MDA Pro, ranije najavljen kao MDA IV, prvi je uređaj uopće kojeg pokreće novi Microsoftov operativni sustav Windows Mobile 5.0, zamišljen kao jedinstveni nasljednik sustava za mobitele (raniji Windows Smartphone), dlanovnike (Pocket PC) i razne primjenjene uređaje (Windows CE). Uređaj je proizveo tajvanski HTC; na dalekoistočnom tržištu nudi se kao HTC Universal a osim T-Mobilea ponudit će ga i Vodafone pod nazivom VPA IV.
MDA Pro ima zaslon razlučivosti 480*640 s podrškom za 65.000 boja, Intelov Bulverde procesor takta 520 MHz, 43,5 MB flash memorije i SD/MMC utor, USB i infracrveni priključak te dvije kamere, od kojih jača nudi 1,3 megapiksela i bljeskalicu. Uređaj ima dimenzije 127,7 * 81 * 25 mm (podatak o težini se izgleda brižljivo skriva), a zaslon se može preklopiti ispod slovčane tipkovnice.
i tu možeš kupiti: http://www.t-mobile.de/shop/handy/1,...-0-1-0,00.html
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
meni je mobitel zakon
To je daleko van granica mojeg ukusa. Pa pogledaj malo podatke o dimenziji/masi:Izvorno postao rospaya
MDA 1 - 172 000 mm3; 201.5 grama
MDA 2 - 173 000 mm3; 200 grama
MDA 3 - 167 000 mm3; 210 grama
MDA C - 115 000 mm3; 150 grama
MDA Pro - 257 000 mm3; 285 grama
MDA 3 bih mogao progutati jos nekako, ali Pro ima skoro 100 000 kubicnih milimetara vise, sto mi ga cini ultra odbojnim, bez obzira sto je to ultra motorka![]()
Zadnji uredio SlaWeX : 27-11-2005 u 17:59
Čista cigletina, sigurno postoji i ruksak, a ne torbica za nošenje
ma nema veze...ja da ga mogu sad zamijenit za compact nebi ni malo pomislajl..radi tipkovnice..ma zakon mi je.
Bookmarks