molim vas ako neko zna(ali nezna nitko)gdje se još može kupiti sony ericsson t68i kao novi mobitel molim vas u blizini zagreba![]()
(ako tema nije u pravom dijelu neka je moderatori presele)
molim vas ako neko zna(ali nezna nitko)gdje se još može kupiti sony ericsson t68i kao novi mobitel molim vas u blizini zagreba![]()
(ako tema nije u pravom dijelu neka je moderatori presele)
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
jesi probao pitat u muzeju???Izvorno postao sipe
![]()
duhoviti smoIzvorno postao jdabic1
Sipe, ne sanjaj. Pomiri se sa sudbinom. Taj mob je prošlost. Isto tako i ja ponekad zaplačem za Nokijom 6110. Ali nema. A koliko se sjećam, T68i nije nikad bio u Vipme ponudi, ili griješim?
I kakav crni vip.me?
Ja koristim T68m sa softwarom od T68i, i vjerojatno cu ga brzo promijeniti (iako cu ovoga i dalje koristiti). Medjutim, prijatelj mi je takodjer zaljubljen u taj mobitel, i pokusao ga je traziti, ali sve je ostalo na pokusaju da ga pronadje, jer je to stvarno bilo kao nemoguća misija!
to je odavno van proizvodnje i ne može se pronaći valjda niti u najzabitijem selu gdje dostava dolazi jednom godišnje... odustani i kupi rabljeni ako ti je stalo do tog telefona.
....
cek a zasto bas novi? kupi rabljeni, bar njih ima. i sigurno ces naci neki u dobrom stanju.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kad mi starci nedaju da kupi rabljniIzvorno postao flOorKilla
*ebeš ih
I uostalom, što ova tema radi u podforumu Mobilni Operateri?
Ja sam isto jos do nedugo htio taj mob.
Da bar izadje neki novi T68, izgledom isti, ali s poboljsanim ekranom, funkcijama itd...odmah bi ga kupio.
da stvarno....boooo
nema vece face od Isusa
cekaj, rekao si da imas pare. pa kupi ga sam. meni nikad starci nisu kupovali mob. cak nekad ni nisu znali da sam ga promijenio
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks