Imam Samsung SGH-E 300 i zaključani su mi neke aplikacije. tj nemremuči u video zapise, sms-ove, slike a da ne otipkam kod otkljkučavanja ima li neki defaultni kod kojim mogu ući u to ili kak da to morem otključati=?
Imam Samsung SGH-E 300 i zaključani su mi neke aplikacije. tj nemremuči u video zapise, sms-ove, slike a da ne otipkam kod otkljkučavanja ima li neki defaultni kod kojim mogu ući u to ili kak da to morem otključati=?
defaultni kod je 00000000 (stavi nula koliko ti stane na zaslon), ali to imas opciju u nekim opcijama za iskljucit, pa malo procackaj po mobu...
odi u postavke/sigurnost/privatnost i tamo si sa kvacicom oznacis ili ne oznacis na sto zelis (mms, slike, fotografije, zvukovi..) imati tu zastitu sa kodom!
Ako ne zelis imati zastitu ni na cemu, jednostavno maknes kvacicu.
Ako pak zelis imati zastitu, a ne zelis da ti kod bude 00000000, onda jednostavno odes u postavke/sigurnost/promjena sifre i ukucas si sifru koju zelis.
Inace, na samsungu su sve defaultne sifre i kodovi 00000000 (8 nula), osim naravno za pinove i pukove![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks