Slika 1
Slika 2
![]()
Slika 1
Slika 2
![]()
Lineage 2 user
Već se pričalo ovdje o tom mobitelu...mob je stvarno OK, ali jedan veliki minus za bateriju...
Bom Chicka WahWah
nekako mi se cini da je ekran manji od podrucja za tipki pa mi sveukupno cudno izgleda sto se tice dizajna. a vjerujem da ce bit jako dobar funkcionalno jer ima win mobile 5, jel da?
Loš nemre biti, naravno...ma dobro da ima takav ekran...da mu je ekran veći, baterija bi mu trajala manje nego kaj traje na laptopu...
Bom Chicka WahWah
to imas pravo! joj kako me ovo ljeto izbacila iz takta baterija na laptopu, stalno mi je bio ustekan u uticnicu! pola filma ne izdrzi frisko napunjena!!!
i moj E720 eto od kad sam uzeo VIP 0 sa curom, trosi mi se baterija za dan i pol-dva! a mogu samo zamislit kako ce ovaj izdrzat sa win mobile OS na njemu! hehe
Brijem da ti na i300 izdrži dan i pol da ti je na stand-by-u...tak da imaš još sreće sa svojim mobom![]()
Bom Chicka WahWah
mali update, jos malo slika:
![]()
evo jos:
![]()
negdje sam procitao da je OS-> win 2003 SE
par screenshotova:
![]()
malo specifikacija:
1) 400mhz CPU -> znaci duplo brze od svih danasnjih symbian60 mobitela i win mobitela isto, dakle slicniji sa PDA
2) display je 240x320, i nije QVGA
3) support za BT 1.1 -> zar nisu mogli 2.0???
4) ima 3 GB prostora!!! -> lijepo zvuci...
5) 113 x 48 x 20 mm dimezije
ali najava je za sljedeci mjesec, pa ce se u samsungu vjerojatno potrudit bacit gore win mobile 5.0...
jedan LINK sa specifikacijama!
Zadnji uredio cime : 25-10-2005 u 14:07
240x320 je QVGA
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
taj dio sam editirao, jer sam procitao na jednom mjestu da je 176x220 i da nije QVGA, a na drugom da je 240x320 ali nije pisalo ista u vezi QVGA...
evo novosti i od njega:
There is no doubt that Samsung i300 is a top-class phone with brilliant features. I am also sure that it will meet the requirements of the most demanding customers. It can be used both for work and fun. Its one and only serious drawback is the slow data transfer. In fact, EDGE, Wi-Fi or 3G network support should have been implemented in a phone of such a high class. I was also disappointed when realized that unlike its initial promises, Samsung i300 wont use the latest version of the Windows Mobile OS.
The price of the phone is expected to stay below 660 eurosAt this moment, the only competitor Samsung i300 could be compared to is Nokia N91. N91 is the only other phone on the current market equipped with a built-in hard disk, which is even bigger than the one in Samsung, offering the unbelievable 4 GB. Nokia N91 works with Symbian OS, has a megapixel camera and supports Wi-Fi, EDGE and 3G networks. On the other hand, Samsung i300 is smaller and lighter. Besides, I think it is far more attractive than Nokia N91 as far as design is concerned.
nemogu vjerovat kako dobar mobitel..
odsad skupljam pare za njega..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Vec pun qrac vremena, pun qrac mjeseci slinim nad i300 i svadjam se okolo zbog njega. i300 pogoni nazalost vec zastarjela verzija os-a WM2003, ali ce se u buducnosti najvjerojatnije dati updateati na WM2005...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
sumnjam da ce biti ispod 5000kn.
Neće sigurno biti ispod 5 somova...prvo - radi se o Samsungu, drugo - smartphone...tako da će cijena biti paprena...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks