Svi noviji Ericssoni i Sony Ericssoni!
Bok svima! Molim ako netko zna koji mobitel ima opciju da se u adresaru oformi grupa te da se onda SMS-ovi šalju grupi tako da se ne mora ista poruka slati jednom po jednom članu grupe.Da ne duljim puno to vam je svima poznato iz Outlook Exp. kada forwardirate viceve i slično uvijek istoj grupi ljudi. Pozdrav.
Svi noviji Ericssoni i Sony Ericssoni!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Fala doktore,već sam dobio zahvalu i od čovjeka koji me zamolio da se raspitam o ovome.
Nema na čemu... al pogledaj ovaj thread još koji put jer možda (vjerojatno) grupe ima i neki drugi proizvođač a da ja to ne znam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imao je i moj siemens tu opciju.
Mobyfanice, molim te da se prisjetiš koji je to bio siemens i kako se uključivala ta opcija.
Mislim da je to MT50 i kad kreiraš neku grupu (u imeniku) istima pošalješ poruku odabirom grupe...
(mislim da je tako)
Usput - miško nešto te dugo nije bilo...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
i c45
@dmi Hvala što si primjetio odsutnost, malo zbog posla, malo zbog toga što je vrijeme proljepšalo pa sam više vani, but I'm back on track.
Kad saljes grupi jednu poruku kosta li to ko jedna ili ko da saljes svakom posebno?
Ako si gladan pojedi nesto
Naravno da se sve naplačuju jer se nazovimo to tako zauzima podatkovni kanal za svaku poruku prema odredištu pa...
bilo bi dobro da se placa ko jedna poruka
Ako si gladan pojedi nesto
Alcateli 501 i 715 to imaju sigurno, pretpostavljam i 51x i 525.
Siemens C55 mi je imao tu opciju, mislim da je i Mt50 imao, al nisam 100%.
Svi Siemensi od C45 imaju tu mogućnost
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Super, sad smo to riješili i idemo dalje. Da li to SL45 ima i koji od Siemensa koji to imaju ima najizdržljiviju bateriju. Možda sam malo naporan ali ko će mi pomoći ako ne vi?
nema sl45, jer nema grupe, a nema ti ni me ni s45, a oni imaju najizdrzljiviju bateriju
Hvala, moglo bi se ovaj thread i zatvoriti.
A ne - prvo nas navučeš na zamalo raspravu pa...
U biti svi mobovi su dosta dobri što se tiče autonomije tj. baterije - naravno ako ti displej nije stalno uključen.
Bookmarks