Pa ja mislim da bi teoretski bilo moguće, samo ti trebaju odgovarajuća podešenja, a to će biti malo teže naći za tvoj model. Možda se netko javi tko bi to znao...
Nedavno sam kupio Motorolu A925 koju sam dekodirao (jedino što ne radi sa Tele2 SIM karticama). Na VIP-ovom sajtu sam našao upute za konfiguriranje mobitela za spajanje na Vodafon Live portal na kojem se nalaze interaktivni sadržaji, ali problem je u tome da nigdje nema uputa za ovaj model... Probao sam konfigurirat, ali nije se htio spojit.. Sad ne znam dali je to uopće moguće (a trebalo bi radit pošto je to 3G UMTS telefon ) da se npr. gleda rtl video stream preko ovog moba i kako to podesit?! Nazvao sam VIP službu za korisnike, ali te budale nemaju pojma pošto se taj mobitel ne može kupit kod nas.
Pa ja mislim da bi teoretski bilo moguće, samo ti trebaju odgovarajuća podešenja, a to će biti malo teže naći za tvoj model. Možda se netko javi tko bi to znao...
Hvala GoGs na ohrabrenju.. Ajde ljudi pod hitno trebam pomoć u vezi ovoga, zar nitko ne zna?!
Bookmarks