Sto si mu napisao kada si dobija ban. Moralo je biti nesto zestoko
Smanjite mu ban, vidite da je covjeku stvarno zao!
Ovako meni je jako žao zbog ovoga znate bila je nova malo pića ovo ono i ja se stvarno želim ispričati blazzeru ono stvarno mi je žao -- i ne pišem žalbu jer želim da mi je smanjite jer sam je stvarno zaslužio nago samo da se ispričam i još jednom BLAZZER ŽAO MI JE![]()
Sto si mu napisao kada si dobija ban. Moralo je biti nesto zestoko
Smanjite mu ban, vidite da je covjeku stvarno zao!
Slazem se s smanjenjem bana .stogod napiso da to zavreduje 30 dana ???
jedino ak je detaljn opiso kak ce doc iz azgreba lik u bosnu i onda ce naudit blazzeru sto nekak sumnjam.
a i zas ste skroz zbrisali post??
to je tak glupo napravljeno nikad nemres vidjet zakaj ej neko zapravo zbannan.
Bs bi volijo viditi sto je napisao. Mozda nije ni bilo tako opasno.
Ne Bosnu, nego HercegovinuIzvorno postao Gruntovčan
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
napisao sam nešto mutno mi je
uglavnom nešto o tuči da se nađemo i ja mislim de je bila šala trebao je biti smajl na kraju ali to su 2 promila u krvi ali nema veze ne žalim se nemorate smanjit bar će mi doć manji račun za neti John slažem se ja sam po ćaći i materi iz Hercegovine ne bosne a Grunt iz trogira ali nema veze
ma isti k kaj me zezate.Balkan.
paonta je da nisi ozbiljno mislio.
Također se slažem za smanjenje bana
i ja takoder na 15-20 dana
iPhone 5s 16 GB
Tko uopce pijan ide na net??![]()
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Hacker,prema onome što sam vidio da si napiso i prema tvojoj reakciji u žalbi mislim da bi kazna trebala biti 14 dana.dakle žalbu na tvoju kaznu podržavam.
angels might have been eaten.
Ako je zbilja sve to bilo u afektu, uz prisustvo alkohola i bez zlih namjera - podržavam smanjenje bana!
Bom Chicka WahWah
15 godina i 2 promila? Kuda ova djeca danas idu...Izvorno postao Hacker
ajde smanjijte mu na 20 dana
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
eh da murja oće biti zlatna kao ti!!!!!!!!ja jackass se vozio s skuterom i uopće pa me nisu haltali nIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam isto za smanjenje, mozda nekih 15 dana....
.....cute but psycho.....
Kao prvo, post je MEKO obrisan, što je tamo i napisano.
Drugo, svi modovi mogu vidjeti što piše. Ako je obrisano onda je to učinjeno s razlogom, tako da nemojte više valjat 'trebo si ostavit'. Nisam. Vidim ja, vide drugi admini i vide modovi. To je dosta.
Ali da vam srce bude na mjestu evo:
Treće, Hacker je napisao u prvom postu da se ne žali kako bi mu se smanjila kazna, već je temu otvorio da se ispriča blazeru. Čak je i napisao da ju je zaslužio. I slažem se s time potpuno. Hvala Hacker.oš ti batina da te namlatim jel nemoj me za_ebavat kad ćemo se nać ajde da te vidimo
Tako da žalba ne postoji, pa mi nije niti jasno kad netko napiše da 'podržava žalbu'.
Drago mi je da je Hacker uvidio kakvu je idiotariju provalio. Takve gluposti na ovom forumu nećemo tolerirati. 0%.
Samo iz razloga što je Hacker napisao da mu je žao i što se je ispričao blazeru, smanjit ću kaznu na 3 tjedna.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sagledaj onda njegovo dosadašnje ponašanje,pribroji tome ispriku koju treba napisat samovoljno i uopče ju reč,pa neka to rezultira smanjenjem kazne.ovo bi bio moj način rješavanja situacije.
angels might have been eaten.
podrzavam smanjenje, mislim da je 2tj dovoljno...
Ne znam dal si vidio moj post, ali kazna je smanjena. Usprkos tome što je prekršaj izuzetno ozbiljan. Prije bi netko izletio s foruma zauvijek za takvo što, bez obzira na sve.Izvorno postao sodom
Ovo zatvaram.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemojte molim Vas brisati temu, ili zbog naslvoa ili nečega, jer neam pojma kako je drukčije nazvati
Što je to bilo s Hackerom, vidim ja on mi se nešto ispričava, a ja nemam pojma šta je bilo, ja neam pojma šta je napisao pa zaslužio Ban????
Ono malo sam zbunjen, de mi malo pojasnite što je bilo, šta je napisao, na kojem postu i to, jer ako sam ga ičime uvrjedio da se ja njemu ispričam jer stvarno nsiam imao namjeru
A znam kako je pjan sjest za net:
http://img307.imageshack.us/img307/9051/pjan8ku.th.gif
evo josh jedna (da vidite da se salim):
http://img307.imageshack.us/img307/5...uzza7wy.th.jpg
Ne zamjeram ja ništa hackeru dobar je on čovjek
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Nisi vidio šta ti je napisao jer te nije bilo na netu u međuvremenu, a to je meko obrisano, no isto tako je i quotano u žalbama pa tamo pogledaj. Ne želim više rasprave na tu temu, tako da i ovo zatvaram.
Odluka je donešena, kazna mu je čak i smanjena, dalje promjena neće biti.
Bookmarks