Najbolja Solucija Ti Je Da NazovŠ SluŽbu Za Korisnike DotiČnog Operatera, I Oni Ti RijeŠe To Slanjem 3 Sms Poruke, Za Gprs, Mms I Wap. Bez Obzira Što Ti ImaŠ Sve Postavke. I To RijeŠe Dok Si Snjima Naliniji. Postupak Traje 1 Min.
dobila sam panasonic sa6. odlican je telefon, jako mi se svidja, baterija mu dugo traje, a grafika i kamera su odlicne. jedino imam problem sa podesavanjem mms-a. naime, imam sve parametre, adrese i slicno, ali ne znam gdje da ih unesem? moze li mi neko pomoci? hvala.![]()
Najbolja Solucija Ti Je Da NazovŠ SluŽbu Za Korisnike DotiČnog Operatera, I Oni Ti RijeŠe To Slanjem 3 Sms Poruke, Za Gprs, Mms I Wap. Bez Obzira Što Ti ImaŠ Sve Postavke. I To RijeŠe Dok Si Snjima Naliniji. Postupak Traje 1 Min.
Hvala, ali vec sam zvala svog operatera. rekli su mi da je ovaj panasonic relativno noviji model i da stoga oni jos nemaju uredjenja automatska podesavanja za njega, vec da pronadjem rucna. Strucnjaci su mi samo poslali parametre.
e onda je to malo veći problem. a ništa, vjerojatno će ti se netko javit ko zna...
posalji si sa vipovih stranica postavke za Samsung E 730 recimo ili ako to ne radi za Samsung E710.
http://postavke.vip.hr
trebalo bi raditi
dobar grah daleko se čuje
Hvala, probala sam, ali nece ni tako.![]()
Imam i ja sa6 i u t-comu nije bilo problema. Nazvao sam ih i poslali su mi podešenja putem SMS-a
Oni jos uvijek nemaju kako sam rekla(mrezni operateri ) ja posjedujem parametre ali da li neko zna kako se to rucno radi tj unosi. Unaprijed hvala
Bookmarks