Đi! Pa, to je nešto malo više od 500.I za očekivati.
Ok, ovo je provjerena informacija iz druge ruke. Moj frend koji radi u "Ericcson Nikola Tesla" je dobio informaciju iz prve ruke. Do 14.11.2005. prodano je 100.000 kartica što pre-paid što pretplata.
Službeni rezultati će biti vjerovatno tek nakon nove godine.
Đi! Pa, to je nešto malo više od 500.I za očekivati.
A ja već mislio da osobno poznajem 10% korisnika.Koja bi to čast bila.
Pitanje samo koliko od tih 100k korisnika stvarno i koristi svoj tele2 broj, meni evo moj zlatni broj stoji u ladici, obavio sam 2-3 poziva preko njega čisto iz fore.......
Sigurno da ne koriste svi, koliko nas ima po 2 ili 3 kartice.
Ali, znaš koliko ljudi čeka da iscijede svoje prepaid račune (kao ja) da bi počeli koristit Tele2. Evo meni je ostalo nekih 50 kn na Vipme i ovaj vikend ide u ropotarnicu povijest.
Bilo kako bilo, brojka je impresivna. Bez brige, za kojih mjesec - dva, možda i ti izvadiš iz ladice svoj zlaćani broj.
pa meni 2 zlaztna stoje u ladici...
gog..hoces ti ic na bonove ili ces i dlaje bit na pretplati i placat onih gluih 12kn frekvencije.
Za sada će buti na pretplati dok ne vidim kako će se razvijati situaciju...
@mile, nisu svi u takvoj situaciji, ja recimo imam vpn, a računi mi se odbijaju od honorara svaki mjesec tako da mi je tu povoljnija sitaucija, a taj vpn je vezan ugovorom do ne znam točno kada..
Mada sve razmišljam da napravim neku rošadu, jerbo na vpn-u nemaš niti vip.friend broja...
sto znaci razvijati situacija..jel ti znas nesto sto ja ne?
pa čeka da vidi kakve cijene na kraju biti
kad svi ponude svoje najmanje cijene pa će valjda izabrat
šta mu se najviše isplati
Nema tu nekog konkretnog kraja. Stalno će izlaziti sa nekom tarifom ili ponudom koja je za nekoga povoljnija, a za nekog drugog nije.
Ne znam ništa više od tebe vjerojatno, no možda će pretplatnici imati neke pogodnosti prije ili kasnije pa ću se strpiti još malo, 12.50 Kn nije tak strašno...
Samo vi čekajte i plaćajte
Friški i ja stvarno dijelimo isti mozak. Točno tako, nema tu nekog kraja, stalno će se nešto događati, a u međuvremenu ne želim plaćati ni lipe više i čekati Godota.
Sve u svemu, Tele je u ekspanziji i uskoro ću sa puno više ljudi komunicirat po 0,39 kn.
da ali 12.5 kn ti je u 2 mj 25kn, i to si prakticki bacio.a ovak ak predes na bonove, obnovis racun s 25kn on ti isteken,ckead 2 mj. prije totalnog ukidanja obnovis jos malo i mozes potrositi sve sto si prije obnavljo, a ovdje nemas nsita..
Ako ti 25 kn u 2 mjeseca predstavlja trošak, onda ne znam kak ti misliš kupiti N80... Stvarno ne znam...Izvorno postao khideg
@Mile, kao što rekoh malo je komplicirana situacija, uostalom obadvojica ste van zagreba, ovdje je malo banana sa signalom...
25 po 25 i eto Nokije![]()
Ajd, to stoji. Ali i to bi se trebalo uskoro srediti. Jesu li igdje spominjali kolikim tempom oni povećavaju broj antena ili cijelo vrijeme od početka rada brojka je ista?Izvorno postao gog
znam, ovdje je sranje jer se stalno prebacuje s teleta ana vip. Ja prbacim ručno na vip. Ne znam je se to može u ZG.Izvorno postao gog
ne smatram to trosak, vec trosak za bezveze..
placam 12kn, i to nista..a ak nadoplacuem bonovima,poslje cu to moc potrositi kad tad
...a neki su korisnici kupovali tele2 pakete umjesto bonova, jer ipak - kupiš paket za 95kn, a dobiješ 145kn na račun...Izvorno postao gog
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u covjece..to si me dobro sjetio.
Prema svemu tome možemo reći da i T i VIP pretjeruju sa svojim brojkama (mada svaki od njih iznosi neke druge), jer također postoje brojevi koji se više dugo ne koriste i slično.
mislim da je sasvim respektabilna brojka od 100000 korisnika u tako kratkom vremenu.![]()
slažem se,ja sam lagano zinuo kad sam vidio naslov threadaIzvorno postao zmija
Znači ima mjesta za 3 operatora,samo da bude jeftinije!!!
hoču BRži INTERnet....
Bookmarks