Jel ti baterija full?
E sad sam je nacisto ubio. Pokusao sam sa DeMaro-ovim tripletsom i ubacio, amr ne radi, kod povracaja na 72R, nastupilo je ono sto je vec toliko puta pisano, pokusao sa ramldr, jer sam napravio jedan backup 100000, ali nikako da mi izbaci ACK JUMP, posle probao sa Rep Studio, nista Motorola mrtva.
Ona se "konektuje" ON + * #, dalje nista, kod MultiFlashFlex pocne i izbaci FLASH FAILED. Koji je sledeci nacin "ozivljavanja" ili zapakovati u 100 evra i baciti.
"Pomagajte drugovi hocu da se ubijem zbog nje"
Jel ti baterija full?
Imam dve ali koliko su pune neznam, moracu da izmerim voltazu, jer to vazno?
Baterija nemora biti totalno puna izbaci ti on u bootloader modu(ako uopste mozes da ga ukljucis) dali je baterija prazna...
A sto se tice daljeg rada procitaj ova dva thread-a neci ces resenje...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14987
Stari ne gine ti dati 5€ (bar sam ja toliko dao) da je ozivis, jer koliko je meni poznato ako je tako ubijes ne mozes je vratit bez boxa...
Pozdrav
Otpada ona naslovna poruka. posle jedne noci i pola dana uspeo sam da je OZIVIM. Svima preporucujem da prvo stanu i vide sta su uradili, pa da na tenane po forumu pretraze sve slicne probleme, pokupe, strpaju u notepadu snime i krenu polako jednu po jednu stavku da ispravljaju. Zahvaljujuci tim postovima sam OZIVEO motorolu, i sto kaze kaze VDamir 5 evra, nedam nista, jer da mi Webssesion obrise trazio je 20 evra.
Ali da ne duzim ako moderator dozvoli napravio bi jedano uputstvo za ozivljavanje mobila. RepStudio iako je demo je velika stvar, da ne nabrajam kojim sam se sve alatima sluzio i nije uspelo. RepStudio.
NE fantazirati i luditi. Što se tiče triplesta, nema šta se više ne može popraviti!
Ovako upali repstudio, odaberi svoj model, stisni repair! Kad ti dođe do step-a 2, onda stisni *# i drži ,pa tek onda stisni ok. *# držiš sve dok on ti ne pokaže da možeš pustiti, jer postupak nije gotov bez tog koraka.
Nakon toga ubaci 55R full flash ili 58R Monsterpack. I sve mora raditi.
PSvo sam objašnjavo već 10 puta, a nitko ne obavi repair do kraja, pa zato i neće raditi. Malo tražite po forumu, a ne sam bezveze uletati sa temama koje su prošle već 10 puta!
Neznam sto se GoGs ljuti jer izmedju ostalih koristio sam bas najvise njegova upustva od ranije, da ljudi mnogo grese bas kod pritisnu OK + *+# a ne sacekaju da on zavrsi svoj deo posla. I eto to je sve, e posle samo ubaciti 55R full, jer tu smo da pomognemo jedni drugima.
Pa idemo dalje. Pozdrav
Ma ne ljutim se ja nista! Samo sam mislio da nisi dobro odradio postupak. Idemo polako: reci mi sta imas i nemas u svom mobu? Sta si yadnje radio?
E ovako, prvo pokupio sa foruma sve slicne probleme. Zatim RepStudio, ali tu sam najvise gresaka pravi sto nisam sacekao da on zavrsi svoj deo posla,jedno 5-6 puta, posle sam naleteo na jedan post"Neka ti uredno cijeli postupak prođe. Nisi dovršio (SIGURNO) postupak sa repstudiom! kad ti kaže da radiš drugi korak, stisneš *# držiš, pa stisneš ok na mišem (malo akrobacije) ali *# držiš i dalje! Kad ti se resetira (još uvijek držiš) onda ti završava postupak. Moraš držati sve dok ti on kaže da je postupak gotov! Onda 55R ili 58R i voila! Mora raditi 101%!" i tako odradio.
Sada je na 55R, pobrisao sva ona sr...a, i ovih dana cu pokusati da ga prebacim na 72R. Koliko vidim ima sve, radi normalno, MMS, GPRS, multi izbacio i to je to. Jer sve OK ili sam nesto prpustio.
Hvala na upozorenju
Ja kazem koliko sam ja platio jer mi se dogodila slicna situacija...ali hajd da ne izlazim iz teme drago mi je sto si je uspio vratiti u zivot
Pozz...
Samo treba pažljivo pročitati što se piše i ne možeš fulat!Izvorno postao tomican
PS: ako sad imaš 58R u mobu (iliti 55R) neznam da ćeš uspijeti ubaciti na 72R, jer ja se s time patim već dobrih mjesec dana i ne uspijevam! Čak sam mijenjao i bootloader...![]()
Bilo je, a ima ga i sada, uputstvo sa ramdl da li ce ici, mada sam i ja probao na 72R nije islo, pa sam drajvere ponovo instalirao, ne ide. Provtecu po forumima da pstoji neki stos da se ubaci na 72R, pa da vidimo postoji li neko resenje
Zaboravio sam napomenut, sto sam dao ovih 5€ nije mi zao jer mi nakon toga moze ici bilo koji soft, a na njemu je bio cuveni 58R kad sam ga umrtvio...
Ma nije da ne bih dao tih 5 evra, ali poenta je da prvo pokusas sam i naravno ovde na forumu potrazis "pomoc prijatelja" e posle toga treba otici u sevis i platiti, jer znanje ipak necije moras postovati a i platiti.
U pravu si ali stvar jr bila da se moja nije mogla oziviti na ove standardne nacine kojima se ozivljavaju, i okojima se prica na forumu, jer sam covjeku objasnio kako i sta sam radio i kaze da bi moglo da je nisam skroz sj**o. hehe ali sta ces sad je ok sve...
Jesi ti sredio svoju, mislim jesi je ozivio
Bookmarks