Ja znam. Prijeđi na CloneDVD i anyDVD. DVDshrink je prastari program s kojim je prekinut razvoj još prije nekoliko godina.
Imam problem kad idem shrinkat film. Odaberem ga i idem tamo na re-autor ili kako vec piše, odaberem main movie i iskljucim sve i samo ostavim sound english i hrvatske titlove i to mi je sve veliko oko 7Giga,a to mi je previse, treba mi stat na DVDi sad stavim na custom ration i kad mi je skroz desno tad je na 100%, a kad je skroz ljevo je 99%. A frend kaze da dok stavi skroz ljevo film mu je veliki oko gigu, a kad ja stavim na njevo film je manji tek za 200-300mb i smanji se onaj postotak za 1%. JEl zna tko kako to rijesiti?
Ja znam. Prijeđi na CloneDVD i anyDVD. DVDshrink je prastari program s kojim je prekinut razvoj još prije nekoliko godina.
Neznam kao to mislis da si probao Any DVD... Sa njim nemozes nikako presnimiti DVD, jedino uz jos neki program za przenje...
Any DVD sluzi samo za micanje zastite kako bi mogao kopirati, a onda sa Clone DVD-om (ili kojim vec zelis) kopiras... Mozes dvoslojni smanjiti na jednoslojni DVD bez ikakvih problema... Ako zelis, mozes izabrati koju velicinu zelis (tj mozes staviti i na npr. mini DVD)...
Po meni je najbolja opcija Any DVD i Clone DVD...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
DVD Fab platinum je zakon.skida zastitu i jos k tome i mozes sprziti film.
ANY DVD je iskljucivo za skidanje zastite,a njegov srodni program za przenje je Clone DVD.
ista je stvar i sa DVD Decrypterom koji takodjer sluzi samo za skidanje zastite.
po meni najbolji FAB Platinum/Gold bio je u staroj verziji 2.80.bio je jednostavan ,a vrlo opsiran sa puno mogucnosti.
da, neznam koristiti jer sam ga prvi put instalirao. DO sada je dvd shrink radio bez problema, kad sam instalirao any DVD mislio sam da ce biti ko shrink.
Niti Dvd shrink niti any dvd nisu uspjeli skinut zastitu (probao sam skinut ga na komp s any dvdon ali je na kraju bila neka greška, a s shrinkom nije htio ni pocet)
Dvd Fab je to rijesio bez problema
Pa upravo to, ne znaš se još koristiti programom. Da znaš, onda bi me razumio kad ti preporučam ta dva programa. Ako naiđe na disk koji ne može razbiti, onda se mora skinuti novija verzija anydvd-a.
Bookmarks