Eh što volim sam sebi replicirat. Pa nije valjda da nitko nije probao. Di si Nerede??? ti si mi jedina preostala nada![]()
Dakle, ima li tko iskustva. Stvar je ovakva:
Htio bih kupit jednu BT slušalicu, a pošto stalno koristim dva moba, može li se ona uparit s oba istovremeno, tako da kad mi bilo koji od njih zazvoni da je ja mogu javit slušalicom. Znači, ona bi trebala prepoznat koji mob zvoni.
Eh što volim sam sebi replicirat. Pa nije valjda da nitko nije probao. Di si Nerede??? ti si mi jedina preostala nada![]()
Jok, neće ti to ići.
Prvo ti je security - mogao bi ti se netko ubacit da je to moguće, a drugo, da je uparena s oba odjednom, pa oba odjednom zazvone, šta bi onda bilo? Kojem bi se javila?
Ne ide ti to...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ho. meni je radilo sa SE sluškom.
probam pa javim
dobar grah daleko se čuje
Svaka ti dala![]()
sa Plantronicsom 2500 ne radi. ona se zakaći na zadnji telefon s kojim je uparena.
Sa SE BT sluškom mi je radilo to garantiram. nemogu se sjetiti sad HBH koji je bio ali je stvar radila. Isto tako sa Motorolinom BT auto instalacijom kada sam imao 2 BT telefona i oba su bila uparena na instalaciju čim su bili u dosegu instalacija se odmah spojila s oba. Doduše to je bila onako malo naprenija naprava.
Treba pročeprkat malo po BT standardima ili poslat mail u Telecron pa ih pitat koja to njihova (PLantronics) slušalica podržava i o čemu ovisi.
dobar grah daleko se čuje
Ja imam siemens slušalicu i ne radi. Uparit je možeš naravno sa više mobova, ali u isto vrijeme ne može komunicirati sa dva. Jer dok je spojena s jednim mobom i pokušavaš je spojiti s drugim izbacuje se poruka 'Bluetooth connection failed'.
Još moram isprobat nešto sa starijim SE mobovima, imam nešto na pameti, pa ću ti imati još informacija.
BTW SE ima auto BT instalaciju koja automatski traži usere koji su otprije upareni, ali opet nejde s dva istovremeno.
Evo: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...p4_1&pid=10141
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala momci, sad već nešto više znam. U međuvremenu mi je palo na pamet pa sam zvao Mobis i rekoše da Nokijina slušalica ne može. Eto, jedino bi trebalo isprobat s nekom drugom.
A ne znam, nije mi to neki đir... Stvarno, šta se desi kad su 2 moba uparena i na oba dođe poziv? ili na jedan pričaš pa dođe poziv na drugi, šta onda bude?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nemam pojma šta bi se dogodilo. Možda drugi ne bi mogao zvonit dok je veza u tijeku.
Bookmarks