nije...
di si to saznao
počelo je opet dolaziti hrpa SMSova sa 30125 da su ljudi osvojili nagradu od 3500 kn i da nazovu sa fiksnog 0088213xxxxxx . jel dobio tko?
dobar grah daleko se čuje
nije...
di si to saznao
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da pocelo je. Ljudi obavjestite one koji jos uvik viruju u te price.
...also known as El'AnDrA...
Dobilo je nekoliko ljudi koje znam, a ja sam dobio jucer. Ostavio sam na njuze obavijest.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ja cu nazvati :-))
Forumaš godine :)
I zašto se operateri ne javljaju svojim korisnicima porukom da ne nasjedaju?
zato jer neznaju tko je dobio SMS a tko nije.
Ne mogu poslati svim korisnicima? To je takav problem?
pa sta njima nije u interesu da mi nasjednemo? pa da nam naplate ogromne racune i rec da smo si sami krivi?
pa neznam koliko je u interesu VIPu i Tele2 budući da se u poruci spominje da se zove sa fiksnog telefona.
Isto kao što su i dialeru u interesu T-Coma, pa su ipak ponudili za skinuti anti dialer. Nisu 100%-tna zaštita, ali ipak. Mislim da je prošli put T-Mobile slao korisnicima poruke upozorenja.
...zasad nisam dobio...
...ajd nazovi pa javi stanje kad ti stigne tel. računIzvorno postao sezam
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, ali su morali informirat ljude šta je dialer jer većina korisnika to ni ne zna... ne znam jel su uvažavali žalbe ako je netko zbog dialera dobio povećan račun, ali zbog ovoga neće zasigurno uvažit nikakvu žalbu, jer je stvarno prenaivna fora... ako neko nasjedne, nema se pravo žalit t-comu, već sebi što je popušio foru...Izvorno postao frish-KI
žalba je uvažena na način da ti se omogući obročno plaćanje računa, jasno punog iznosaIzvorno postao marke
Ja sam dobio pred oko dva dana baš tu za kupon za Božić
ja sam dobio ali prije godinu dana nešto slično
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ma bilo je vac takvih stvari, al uvijek ima neko ko nasjedne...
.....cute but psycho.....
treba ih uvatitIzvorno postao muras
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja sam ju jucer dobio,.....
kao i uvijek u takvim stvarima njima je dovoljan uspjeh od 1 promila...Izvorno postao muras
Bookmarks