Ja nemam takvih iskustava
Dok sam ga kupio bilo je sve OK.
Sad su mi se pocele pojavlivat neke mrljice na displayu.. Tocnije jedna veca i par manjih.
Cuo sam nesto.. da dok je aparat vec pomalo i star da onda dodu te "flekice" na display. Ne znam jel je to istina ili ne.
Na telefon nisam prolio ni kavu ni nitsa slicno
Probao sam to sredit s podesavanje kontrasta.. ali nejde..
Jel ima neke pomoci ili se moram priviknut na mrlje?
--
. [Lejzermaster]
Ja nemam takvih iskustava
Ako si gladan pojedi nesto
Moja je cura imala nešto slično na svom c45 (crni pixeli) ali makli su se sami od sebe nakon nekog vremena. Mislim da to ima možda veze sa promjenom temperature.... bar mislim.
Jesi ga gurao u frižider?![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Paaaa bas i nisam.
Nego.. ne znam dal se ovo moze usporedivat s C45.. ipak je ovo ekran u boji.. ma ustvari nemam pojma.. namatam bezveze![]()
![]()
--
. [Lejzermaster]
nosi u servis
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Cure ti kristali?
Nije uobičajeno za T68-icu, pogotovo su neutemeljene te 'priče' o mrljama (ja svoj imam skoro godinu dana i telefon je ko novi) ali pročitao sam jedan post (kojeg sam za tebe i potražio) na www.esato.com u kojem tip piše o rozoj mrlji na displeju koja se s vremenom širila... kao da mu je iscurio kristal u rozoj boji.. pogledaj na http://www.esato.com/board/viewtopic...=18#post279588
Mislim da ćeš morati mjenjati displej ako te smetaju te mrljice..
No pogledaj malo po forumima na www.esato.com za još kakve probleme s displejom i možda nađeš kakvo rješenje.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Još jedan post ali bez odgovora... http://www.esato.com/board/viewtopic...m=2#post245551
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala decki
Ali mislim da servis ipak otpada jer sam zvao telefonski pa su mi rekli da novi dips kosta kojih 820 kuna sa zamjenom.
Nemam garanciju, a 820 kn mi je malo previse.
Ima neko veze u servisu?![]()
--
. [Lejzermaster]
prodaj mobitel odnosno nekoga zajebi to ti je moj savjet
Ma nisam takav tipPoslao: coma_zgb
prodaj mobitel odnosno nekoga zajebi to ti je moj savjet
Negoo.. hoce netko kupit T68i?![]()
![]()
Ma ne znam.. imat cu ga takav kakav je..
--
. [Lejzermaster]
Možeš naručiti disp i na jeftinjaka od samog proizvođača preko neta pa im ga fino doneseš da ti ga ugrade i cijela te igra košta puno manje... samo se moraš malo potruditi na netu, no na www.esato.com forumu i o tome piše pa malo pogledaj (ima i www adresa proizvođača preko koje ga možeš naručiti).![]()
Bookmarks