imas onda D750 sivo-plave boje sa istim funkcijama samo sto je kartica od 64 MBIzvorno postao Symbian FAN
Evo, mislim da je pitanje jasno, sve o svakom znam, koje su funkcije i sve slično ali neznam koji da odaberem.
D600, predobar display i predobar dizajn, stereo zvučnici...ali možda se slide rasklima kasnije ili onaj flat kabel![]()
W800, puuuno memorije, softver pretpostavljam da je dobar zbog toga što svaki SE ima hrpu funkcija još od velikog hita T68i...ali opet narančasta boja![]()
Evo, što bi vi i obrazložite...
Dakako čekao bi pad cijene za neku kupovinu...
![]()
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-10-2005 u 23:46
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
imas onda D750 sivo-plave boje sa istim funkcijama samo sto je kartica od 64 MBIzvorno postao Symbian FAN
iPhone 5s 16 GB
i cijena je niza.....
.....cute but psycho.....
Meni je ta narančasta totalno kul. Predobra hip kombinacija.
pa onda uzmi w850 ak ti se ne sviđa narančasta
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A dvostruko veća rezolucija videa kod D600 i TV out...puno je bolji video kod D600, a i dizajn je predobar......neznam
obadva su predobra ali moj izbor ipak ide samsungu....
samsung mi je puno ljepsi
...teška usporedba, ja bi i jedan i drugi...
...zasad još ne znam konkretan odgovor, ali budem napisao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja bi uzeo d600 jer ima predobar display 320*240 pixela. W850 je dobar jer ima mnogo memorija i jaku kameru, ali d600...........
Moj izbor bi bio D600!
Premda nisam Samsung fan i premda bi Samsung uzeo jednino ako sto drugo ne bi bilo na izbor, u voj navedenoj ponudi, bilo bi mi apsuddno izabrati bilo sto drugo osim Samsunga.
Osim sto je aparat ljepsega dizajna i dopadljiviji na prvi pogled (premda 750 ne zaostaje puno, dok mi je osobno W800 vrlo ruzan mobitel) u prednosti je i sto se funkcija, koje nudi, tice. Odaje dojam ozbiljnijega aparata usmjerenoga poslovnim korisnicima, sto je nakako uvijek bio segment mobilnih aparata za koje sam se ja odlucivao i koji su imali moju naklonost!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Tu se sa Bimbijem slažem...inače sam kao što i nick kaže symbianac ali čekam malo da dođu brži procesori, bolji display i manje mase...dok to čekam htio bi neku šminku i kvalitetu, a tu samsung vodi...
...eto, nakon razmišljanja što da napišem naiđem na ovaj post koji je u biti skoro isto moje mišljenje, stoga slažem se s "bimbijem" - D600...Izvorno postao Bimbi
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
D600 je najkompletniji.![]()
D600 definitivno
I'M SUPERMAN!
Mislim da ti je D600 bolji, ekran, rezolucija, stereo zvučnici, jedino što mu je slabiji senzor kamere ima 1.92 dok SE k750i te w800i ima senzor od 2.0 Mp
ja se nalazim u slicnoj dvojbi trenutno, ali sve mi se vise cini (95:5) da cu ici opet ka SE, zasto ne?! Za sada sam imao samo dobra iskustva (4 g. T68m uz mnogo mucenja bez ikakvog problema)
Sto se pak tice konkretno ova dva modela, mislim da ce mi i dizajnom, kao i funkcijama, vise koristiti W800i. Mozda sam subjektivan, ne znam, ustvari nije me ni brige!!?
i meni se obadva moba sviđaju, ali mi nekak smeta ta naranđasta boja
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Čak je i cijena D600 niža što nebi nikada rekao...ali ok, čemu se bunit
Vodi D600 70:30!
Vraćam se na onu raspravu gdje je tema zključana...
Cijena D600 u dućanu je 3260 kn
K750 je 3290 a w800 je 3500 kn
Dakle razlika u cijeni je jaaako mala...
neznam u Rijeci u jednom dućanu dođe 3850 Kn neznam kako je u drugim dućanima Rijeke i Hrvatske
Hmmm, pa nisam baš primjetio da je D600 u prednosti glede funkcija. Recimo slabija kamera, nema auto-fokus, nema BT daljinski za komp, nema radio sa RDS-om... D600 pak ima neke druge prednosti koje SE-ovi nemaju, no isto se radi o tako 'sekundarnim' funkcijama, tako da ih ja po tom pitanju izjednačujem.Izvorno postao Bimbi
Jest da je D600 daleko ljepši, ali navodno je klizni mehanizam dosta 'klimav'...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
3850 kn minus 10 ili 15% gotovina...Izvorno postao HCSC
DEFINITIVNO SE mada je i Samsung tu negdje.Ne sviđa mi se što je klizni i lako se sjebe.Samsung je tak i onak poznat mobitel po kvarovima.Najviše im se kvari display ili se razjebu vrata.Imam frendove a kaj su mjenjali hrpu samsunga i skoro svima je crknul ekran.Čak i na d500.Dobro je ak kupiš sa garancijom ali opet previše briga.Jedanput ti opadne i u *****.SE SPECIAL PHONE.
Samsung je inače poznat upravo po kvaliteti svojih proizvoda... ja sam uglavnom za pozitivna iskustva čuo...Izvorno postao DJ Snake
Ali navodno baš na ovom modelu klizni mehanizam ne ulijeva povjerenje...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks