hehe... neznam dal ce biti sta od toga, ali na srecu imam satelit, ima jedan tv program koji cjelo vrijeme pusta klasicne crtice (npr tom&jerry) zove se BOOMERANG, bas volim pogledat te starije crtice, to su i jedini koji valjaju
Evo, još jedna, nekome totalno glupa i nepotrebna, a drugima pak nostalčarska ideja o povratku crtića u 19.15 sati, prije Dnevnika. Vjerovatno se mnogi forumaši sjećaju svojih mlađih dana kada se sa nestrpljenjem čekao taj termin i gledao crtić. Meni osobno je ideja zgodna i zašto ju se ne bi podržalo. Ako ste jedni od njih, potpišite peticiju.
hehe... neznam dal ce biti sta od toga, ali na srecu imam satelit, ima jedan tv program koji cjelo vrijeme pusta klasicne crtice (npr tom&jerry) zove se BOOMERANG, bas volim pogledat te starije crtice, to su i jedini koji valjaju
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
..za dobre stvari se je vrijedno borit,ako ništa bar treba pokušat!![]()
Potpisano.
također potpisano.
I ja sam se popišao,ovaj potpisao....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Potpisao zbilja fali crtića na tv-u...
Seriously?
Svaka čast na peticiji!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ima crtica sam nisu kvalitetni....Izvorno postao Compov
![]()
.....cute but psycho.....
šta će baltazara staviti?
Seriously?
U ime svojih klinaca potpisujem
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
potpisao, al ak stave neku debilanu, ide u htv sa motorkom!!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma mislim ove mange i koje kaki roboti pa to da klinci poblenave. Gdje su Tom i Jery, Pink panter, Snorkijevci ...
ili štrumfovi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evoga potpisano, ovaj boomerang to ti je bvsi cartoon network, bar mi se cini, ja sam izgubio taj i dobio boomerangIzvorno postao flOorKilla
Never fear I is here!!!
Svaki prijatelj crtića je i moj prijatelj
Na kojem ti je satelitu taj boomerang???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
na astri. to je zapravo tv program od cartoon networka, zove se boomerang i 24sata dnevno emitira klasicne crtice
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Danas popodne kad sam otvorio stranicu bilo je nekih 5000 potpisa. Sad ih je skoro deset tisuća.
Zadnji uredio frish : 13-01-2006 u 00:43
U 22,19 9966 potpisa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja isto potpisao. al su vjerojatno sa NOVE i RTLa nanjusili i sad ce se bacit na prikazivanje crtica u 19:15 jer ovima sa HRTa treba devet godina da nesto skuze.
BTW za par dana mi sluzbeno dolaze pecatit telku jer vec 10 godina ne placam to nesto njihovo za sto kazu da moram pa sam nasao neki stari telkac (svaka budala ima svoje veselje).
dobar grah daleko se čuje
evo 10468 dosad...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Točno je 13 i 46, na boomerangu se prikazuje pink panther, ali ja to hvatam na hotbirdu
Ovo totalno podrzavam, jer crtici su buducnost, ali ono klasika, a ne anime gamad, ali ima i anime crticha koji su dobri, ali tom i jerry su zakon i looney toonsi hehehe
Potpisano
Valjda će nešto bit - sad je preko 14 tisuća
potpis 2x![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
potpisao . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks