Jel netko primjetio nesuvislu ponudu ovog mobitela od strane VIP-a?
Mob je u vip.me kompletu 991 kn sa 490 kn koje dobijes na racun,
a na pretplatu od 24 mjeseca je mob 1091kn!!
Jesam ja lud ili oni?
Jel netko primjetio nesuvislu ponudu ovog mobitela od strane VIP-a?
Mob je u vip.me kompletu 991 kn sa 490 kn koje dobijes na racun,
a na pretplatu od 24 mjeseca je mob 1091kn!!
Jesam ja lud ili oni?
Di si ti njega vidio u Vip.me kompletu? Možda x460?
Hm. Zanimljivo. Ako nije greška, onda su stvatno ludi.
ma greška 100%,treba ih nazvat i smijat im se!!!
p.s.malo off topic, kad sam kupovao mob(6680) nisam se mogo odluciti izmedju 6630 i 80.jednog dana je u zgb. bila spuštena cijena 6630 (slucajno sam tada bio sa školom u zgb) na 3500 i ljepo, ja se oduševio i idem kupit mob.al, ne... kad iduci dan dodjem u vip(u bj.) i ono cijena ista!!!kažem ja to prodavačici,i uvjerava ona mene da se cijena 100% nije mijenjala...i nije mi htjela prodat mob po pravoj cijeni.onda sam popizdio,i uzeo 6680 na pretplatu i nisam požalio...
nakon par dana,dodjem ja u vip, cisto iz zajebancije,kad ono jos uvijek ista cijena!!!i opet idem ja uvjeravat prodavačicu,al ne popušta ona...kad sam joj pokazo cijenu na netu, onda je našla za shodno provjerit u centrali, i vidi čuda, cijena se promijenila!!!
sad mene zanima, da nije ta napredovala pa osvježava i radi cijene na web-u?he,he
ne vjerujem da je greska,ipak se radi o vip-u.
Vip je počeo raditi nesuvise "akcije" u zadnje vrijeme.
I ja sam se čudio ovoj ponudi Samsunga jer sam čekao da me privuku nekim pametnim akcijama, ali mi ovo nije nikako jasno.
Još jedan minus za Vip
...znači, ti radije ne bi kupito mob za manje novaca...Izvorno postao Boris-RI
EDIT: Molim bez vrijeđanja!!!
Zadnji uredio Inovator : 03-12-2005 u 14:46
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisam to rekao, neko da je Vipme jeftiniji 100kn nego na pretplatu (i to pretplata od 24 mjeseca), a to NEMA ni kod jednog drugog operatera. Svugdje su u pretplati jeftiniji nego u prepaidu ili ti imaš neka druga saznanja?Izvorno postao Eminem
EDIT: Molim bez vrijeđanja!!!
Zadnji uredio Inovator : 03-12-2005 u 14:46
zašto minus ovo je + po meni
sto je cudno? ostalo srota na zalihama i treba ga se rijesiti a zna se da Samsung super prolazi u prepaidu i onda oni isti koji su ga kupili pitaju zasto nemoguslati MMS preko infrareda
Kad izracunas Prepaidovac mora ostat neko vrijeme na tom broju da bi dobio te pare o kojima se prica.
dobar grah daleko se čuje
ma taj vip je postpo smjesan s tim akcijama
vec duze vrijeme je vip smijesan.![]()
sad sam tek skuzio da su ovakve nelogicne cijene mobitela za sve
mobitele u trenutnoj bozicnoj ponudi VIP-a.
Bravo VIP![]()
Izvorno postao zmija
![]()
![]()
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Bookmarks