pa meni 150 nije malo za razliku od nekih drugih foruma, ali bi se složio sa tih 300, mada mi je svejedno..
DA!!!!!!!
NE.
Svejedno mi je!
Da, ali nemam koristi od toga.
Imam prijedlog, ne morate usvojit, ali korisno bi bilo...
Povecati broj poruka u PM na 300komada..
mnogi forumi to imaju...
recete server pretrpan ovo ono... ali gledajte..to je premalo.. skoro non stop moram brisati poruke..
300 nije tako strasno povecanje..jer oni koji ga korsite znat ce to cjeniti, a oni koji ne koriste i tak i tako nece zauzimati mjesto na serveru?
pa meni 150 nije malo za razliku od nekih drugih foruma, ali bi se složio sa tih 300, mada mi je svejedno..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Neznam dali bi to tako izložio kao "moram stalno brisat" nego više kao "neke su mi korisne pa nebi ih htio brisati zbog manjka prostora"!
Meni to neigra nikakvu veliku ulogu tako da ...... svejedno!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pm box je več jednom povečan sa 30 na sadašnjih 150 poruka i mislim da više od ovoga stvarno nije nikome potrebno.
nema potrebe
pa potrebno je..bar recimo meni...
ne cjenite to kad ne koristite puno taj box..al oni koji koriste.
molimte,na temelju čega ti zaključuješ koliko ja koristim dotičnu opciju pm-a?!Izvorno postao khideg
po ptome sto si glaso da ne treba povecati?
nisam to mislio nista lose... ne ocjenjuj na precac.
a-ha. sad smo ga uhvatili na krivoj nozi!
koga to i sta?Izvorno postao dj_velja
imate opciju exporta PM-ova tako da ih možete na taj način sačuvati i nisu nepovratno obrisane, ako je riječ o bitnim PM-ovima koje ne želite izgubiti. a 150 PM-ova je sasvim dovoljno za normalnu komunikaciju PM-om. a baza podataka nam i tako već poprilično prostora guta pa bi ovo bilo dodatno opterećenje na bazu.
@khideg - daj mi bar jedan konkretan razlog zašto ti treba 300 poruka? ako je to da si lijen obrisat nepotrebne i arhivirat exportom bitne poruke, sorry. sumnjam da ti traje dan ili dva 150 poruka da bi ti predstavljalo problem brisati.
I second that...
pa za 2 dana, sve puno.. moram brisat... ponekad ne traje ni tolko...
u redu brisat cu..nije mi to problem..al reko,,zasto ne olaksat ad se moze..
ako je stvarno tako (a meni je neshvatljivo kako u 2 dana uspiješ poslat i primit 150 poruka), možda je vrijeme da dio svoje privatne komunikacije obavljaš e-mailom a ne preko foruma.
Pa što se toliko dopisuješ?Ili to netko tebe spama?? I što znači da moraš brisati "svako malo"? Jel to jednom dnevno, jednom tjedno ili što?
Sjeti se da je inbox imao 30 poruka prije! Pa je povećan na velikih 150!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma o 30 ne zelim ni razmisljati..Izvorno postao whiteboy
svako malo = max maximuma svaka 3 dana.. najcesce svaki 2 dan..
Netko te spama???
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ne spama, poruke su korisne.
khideg ja svoj pm uredno čistim,i glaso sam za ne iz razloga jel tako mislim,i jel mi je ta opcija dana,preporučam i tebi isto.
ma u redu..nema problema...
pokusao sam..
dao prijedlog..
nije usvojen..
opet dobro..
sta da se radi..
bit ce bolje drugi put.
postoji opcija exportiranja poruka kako bi ih imao sačuvane. i ja to radim za bitne i korisne poruke i sve okej. pospremim na disk i imam ih.Izvorno postao khideg
dakle, može![]()
Bookmarks