a skoro toliko je imao reklamacija u tjedan dana za D600 (podatak provjeren)
U 2005. godini Samsung je predstavio čak 164 mobilna telefona, od kojih su 53 bila samo za korejsko tržište. Ova impresivna brojka po mojem mišljenju ne predstavlja nešto prema čemu bi sve tvrtke trebale okrenuti, jer takva masovna proizvodnja ne može ponuditi skoro ništa novo ili drugačije. Jedino različite kombinacije tehnologija u različito dizajniranim kućištima. Link
a skoro toliko je imao reklamacija u tjedan dana za D600 (podatak provjeren)
I svaki njihov preklopni model je gotovo isti(one koje sam je vidio)!
a i dolazi do stvaranja previše škart robe masovnom proizvodnjom...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A kad sam je rekao da previše modela u malom vremenskom roku ne može ništa dobro donijeti, neki su imali totalno suprotna mišljenja. I još kad se uzme u obzir da postoji nekoliko desetaka različitih brandova proizvođača mobilnih uređaja, dobija se takva zasićenost da nije ni čudno što jedan veliki Panasonic zatvara tu svoju granu proizvodnje i što je Siemens svoju prodao BenQ-u.
jedina velika mana koju zamijeram samsungu je to što je nekako "prezatvoren" tj izbornici su mu toliko monotoni i slični da jednostavno ga se zasitiš, postane ti dosadan... moža da okrene proizvodnju prema symbianima....
Počeli su oni sa proizvodnjom symbian uređaja, ali prekasno, s obzirom koliko su neke modele najavljivali, skoro pa da su zastarili kad su napokon izašli.
htjeli bi biti broj 1,ali sa ovakvom"politikom"nece biti nikad.
Bookmarks