Koliko sam skužio, da to samo ide na tripletse koji imaju SUG verziju moba, tak da ništ od toga. A moja v300 i dalje mrtva, tak da sam izgubio sve nade...Izvorno postao DOMICH
Evo , ako neko nije čitao ovo , a zanimljivo je , radi se najme o nekom flashu od v620 koji se "može" stavit na triplete i tako enableati videorecording , al pali samo kod nekih verzija tripleta , uostalom , o detaljima čitajte sami!!!ako ništa drugo , bar je zanimljivo!![]()
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=753172
P. L. U. R.
Koliko sam skužio, da to samo ide na tripletse koji imaju SUG verziju moba, tak da ništ od toga. A moja v300 i dalje mrtva, tak da sam izgubio sve nade...Izvorno postao DOMICH
imam ja sug..baš ću probat ovih dana... pa vam javim...
pa kolko sam ja shvatio nije u SUg kvaka , i ja imam sug , neg u verziji bootloadera , a najsigurnije je prema onoj slici , dakle otvorit mob i pogledat jel imaš dva ćipa ič jedan , ja bi otvorio al nemam alat!!!!
@kova-ja isto imam v525 sug verziju , daj samo reci kad si kupio , ja prošle godine u 7. mj!
P. L. U. R.
Viš viš, ovo je zanimljiva vijest.
Ako se već došlo i do ovoga, onda bi vrlo lako to brzo moglo proradit za sve triplets verzije moba..
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
neće tako lako... samo određene v525-ice... harvderska zaprekaIzvorno postao Domi
a pazi ovo , imam naljepnicu ispod baterije na kojoj piše SUG3070DA , a kad ukucam *#9999# , onda mi piše CFUG3070DG??????????
P. L. U. R.
GOGS- daj odi na link koji sam stavio , na forumu je jedan tip iz argentine , koji je stavio V620 flash na v300 , i dao je link foruma tamo , niš se ne kuži, al svi imaju na v300 v620 flash , i stavili su koje se verzije mogu tako zrihtat a koje ne , samo pogledaj koja je tvoja, pa nađi flash i probaj , piše da je ako ne ide recoverable , odnosno da se može vratit na staro, a ti možeš sa rep.studiom , mislim ono , samo predlažem , pa ako uspije da dobijemo dojmove na hrvatskom!!!!!
P. L. U. R.
sad nisam skužio jel je stavio reflash ili cijeli monster. Probam kad skinem taj soft
ovo nemojte ni pokušavat! probao, ali neće. jedva sam uspio povratiti mob... Za moju seriju ne piše ni da se može ni da se ne može! Trebalo bi pitat...
samo sam predložio!![]()
P. L. U. R.
Ma sve ok!ovo sam malo jače istaknuo da si netko ne sjebe mobitel...
Kak sam ja skužio treba staviti neki bootloader a tek onda taj soft
dali mi tko moze reci zasto meni nista ne pokaze kada utipkam *#9999#
Meni isto nije pokazivao nista! Kad sam napravio repair i ubacio 55R, onda je pokazivao...
bas da mi se sada da stavljati 55r i ne da. Mislio sam da postoji koja druga opcija preko seem-a ili nesta slicno da se to ukljuci
Možda, ali sam 99% siguran da se nezna koji je to seem! A jesi lijen... Ja na svom mobu dnevno testiram barem 5 flasheva...
EDIT: Bluedevil mi je upravo dokazao da nisam u pravu...![]()
Zadnji uredio GoGs : 10-11-2005 u 20:39
Seem 0032_0001, offset 37, bit 1 (1=on, 0=off)
....al ovo je OffTopic, ajmo' ne to radit...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Thanks BlueDevil. Probat cu.Izvorno postao BlueDevil
Bookmarks