poruku-> TPO
na broj-> 777
Kako na VIP start tarifi 50 provjerim koliko sam love do sad potrošio?![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
poruku-> TPO
na broj-> 777
a kako je na tele2? Tek sam u petak presao na pretplatu pa jos ne znam?
iPhone 5s 16 GB
Po n-ti put: Tele2 ne nudi to još kao opciju na pretplati. Planiraju to uvesti naknadno.
ja ne kuzim jednu stvar kod ovog t-mobila. sad posaljem sms i kaze mi da sam potrosio 40.98kn za usluge koje ne ulaze u tarifni paket, a unutar tarifnog paketa mogu iskoristiti jos 23.79kn (bez pdv-a). koje su to usluge koje ne ulaze u tarifni paket?
...Iznos svog T-Mobile tarifnog paketa ne možete iskoristiti za: pozive dok ste u roamingu, pozive prema međunarodnim brojevima (uključujući i međunarodni Favorite broj), download t-zones sadržaja, posebne SMS i MMS usluge, poruke poslane s portala Moj T-Mobile, usluge mikro plaćanja (SMSparking i sl.) i druge usluge s dodanom vrijednošću...
ali moram reci da taj iznos nije bas tocan.
nitko nije ni rekao da je tocan, vec je napomena da je taj prikaz vise informativnog karaktera.
A i pitanje je kada ta usluga radi.
dobar grah daleko se čuje
al ja nist od toga nisam iskoristio, a kaze mi da sam potrosio 40kn. Valjda neka greskaIzvorno postao frish-KI
Bookmarks