Ako ti već netko pošalje na mejl, javi ovdje da ti više nas ne radi jedan te isti posao.
Neznam dali se to smije raditi ili ne, ali ako se smije i ako netko ima, kupio, moze posuditi da skenira bilo sto nek napravi.
trebao bi mi test fotica na mobitelu iz mobila br.69 (zadnji broj)
Ako tko moze skenirati i poslati ili na mail ili na private, ili tu.
please thankz
Ako ti već netko pošalje na mejl, javi ovdje da ti više nas ne radi jedan te isti posao.
Nije mi se jos nitko javio, pa ako ti imas posalji.Ako ti već netko pošalje na mejl, javi ovdje da ti više nas ne radi jedan te isti posao.
mail je ajmo_ne@krsit.zakon_o_copyrightu!
ili private, ili tu svejedno je.
thankz
Zadnji uredio zappan : 10-11-2005 u 22:06
...ma prijatelju, što ne odeš do kioska, kažeš onoj teti da hoćeš mobil il ga sam potražiš, daš 25 kn i tvoj je...Izvorno postao TheRoyalFlash
Zadnji uredio zappan : 10-11-2005 u 22:06
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
najbolja ti je rečenica 'ne znam jel se to smije radit il ne'. odgovor ti stoji pod oznakom copyrighta kako u mobilu tako i u svakom drugom časopisu, novinama i slično... dakle - kiosk i za 25 kuna reci ljudima koji su se potrudili dotični test napravit jedno lijepo hvala.
Ja isto nisam znao da se nesmije skenirat..
za personal use .
al ok
Pa nije za personal use ako to nekome šalješ na mail...
@TheRoyalFlash, ako imaš love za K700i i kupuješ novi mob, onda valjda imaš para i 25 kuna za Mobil, doći žicati na Mobilov forum je malo bezobrazno...
Da ne kažeš da ti nismo pomogli, možda na http://www.info-mob.com/galerija/index.php
nađeš što te zanima...
ok, hvala svima, mislio sam da se mozda ne smije stavljati na stranicu, a ne kopirati mobil.
pa sigurno da se ne smije, ali ne smiju se ni przic cd-i pa se opet prze.
ali eto, hvala na pomoci
ovo je close![]()
Bookmarks